En hyllning till de nyårsaftnar som varit

Ett lättsamt och minnesrikt tal med fokus på tidigare års nyårsaftnar.
 Detta tal innehåller 516 ord och tar 3 minuter och 30 sekunder att framföra.

Ett lättsamt och minnesrikt tal med fokus på tidigare års nyårsaftnar. Det är byggt på talarens berättelse om hur han/hon upplever att firandet brukar gå till. Talet passar att framföras när som helst under kvällen, på en nyårsfest som hålls hemma hos någon.

99kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Vet ni när man ser det första säkra tecknet på att förra årets nyårsfest var lyckad? Jo, när man hittar champagnekorken längst in bland dammet, under vardagsrumssoffan, ungefär ett år senare. Först då går det att andas ut och inse att folk förmodligen, trots allt, hade kul.

[...]

Efter en stund har maten och den tillhörande drycken gjort sitt till. Då finns det ett litet smil i ansiktet på nästan alla runt bordet. Jobbsnacket har bytts ut mot skrattkluckande samtal om gamla minnen. Ute fladdrar marschallerna bland vitglimmande drivor. Vid fönstret sitter de minsta med näsorna tryckta mot rutan och beundrar några fyrverkerier som har tänts på för tidigt.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En hyllning till de nyårsaftnar som varit”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

  • Ett avsked

    Ett värmande begravningstal om en mycket levande person, som avlidit efter en tids sjukdom. Talet passar att läsas av en nära släkting/syskon till den avlidna.

    109kr