Du blir inte yngre!

Ett humoristiskt födelsedagstal som på ett ironiskt vis påminner jubilaren om det faktum att livet trots allt går vidare, och endast åt ett håll.
 Detta tal innehåller 353 ord och tar 2 minuter och 27 sekunder att framföra.

Ett humoristiskt födelsedagstal som på ett ironiskt vis påminner jubilaren om det faktum att livet trots allt går vidare, och endast åt ett håll.

Visa varukorg

149kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[…]

Man frossar i allt som står framme och tänker att sundheten får vänta till imorgon. Men är det klokt? Det som tidigare lade sig som bomull i magen lägger sig nu som bly utanför. Man bortser ifrån att man måste vara rädd om gallan, magsåret, hjärtat och åderbråcket, för att inte tala om synen.

[…]

Tids nog sitter vi där på ålderdomshemmet med ett evigt gnällande som enda nöje – helt oförstående till varför vi inte blir yngre!

Grattis!

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du blir inte yngre!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kungälv, 2016

Information om talskrivaren

 • Septemberbröllop

  Din vän eller släkting har valt att gifta sig under september, en av årets mest anonyma månader, och du behöver ett tal som är knutet till själva månaden. Här har…

  159kr
 • ”Oxen” – En hyllning till en person som är född i stjärntecknet oxen

  En lättsam och, emellanåt, humoristisk födelsedagshälsning. Texten, som är upplagd som ett horoskop, är bunden till stjärntecknet oxen, 21/4–21/5. Eftersom ordet ”födelsedag” inte nämns i själva texten kan den även…

  129kr
 • Med stadig rot på fast mark

  Ett bröllopsdagstal att framföras av en anhörig eller vän till makarna. Talaren jämför deras fem år som gifta med trä, utifrån att de firar just träbröllop.

  Några rader ur talet:

  […]

  Man kan…

  139kr
 • All tid i världen

  Detta är ett uppmuntrande och humoristiskt tal om att livet trots allt inte är slut bara för att man fyller folkpension. Talet kan framföras av både ett barnbarn eller en…

  139kr
 • Min barndoms julaftnar

  Ett lättsamt och familjärt middagstal att framföras på julaftonen. Talaren bör vara mellan 35 och 55 år, eftersom han/hon minns sin barndoms julaftnar efter TV:ns intåg men innan videon fanns…

  139kr
 • Bröllopsnoja!

  Detta bröllopstal passar utmärkt på större bröllop där förberedelserna har varit både långa och krångliga. Talaren driver med brudparet om deras omständliga väg till ett pampigt bröllop.

  159kr