Du blir inte yngre!

Du blir inte yngre!

Ett humoristiskt födelsedagstal som på ett ironiskt vis påminner jubilaren om det faktum att livet trots allt går vidare, och endast åt ett håll.
 Detta tal innehåller 353 ord och tar 2 minuter och 27 sekunder att framföra.

Ett humoristiskt födelsedagstal som på ett ironiskt vis påminner jubilaren om det faktum att livet trots allt går vidare, och endast åt ett håll.

149kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[…]

Man frossar i allt som står framme och tänker att sundheten får vänta till imorgon. Men är det klokt? Det som tidigare lade sig som bomull i magen lägger sig nu som bly utanför. Man bortser ifrån att man måste vara rädd om gallan, magsåret, hjärtat och åderbråcket, för att inte tala om synen.

[…]

Tids nog sitter vi där på ålderdomshemmet med ett evigt gnällande som enda nöje – helt oförstående till varför vi inte blir yngre!

Grattis!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du blir inte yngre!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kungälv, 2016

Information om talskrivaren

 • En dotters hyllning till sin mamma

  Detta är en dotters hyllning till mamma. Talaren ska vara 30 år eller äldre och ha en egen familj. Talet, som är skrivet i en lättsam och ibland lite humoristisk ton, handlar om att man till slut kommer till insikt om hur oumbärlig mamma trots allt har varit under alla år.

  Talet finns även under kategorin Födelsedagar – Till mamma.

  149kr
 • ”Väduren.” En hyllning till en person som är född i stjärntecknet väduren

  En lättsam och emellanåt humoristisk födelsedagshälsning. Texten, som är upplagd som ett horoskop, är bunden till stjärntecknet väduren (21/3-20/4). Eftersom ordet ”födelsedag” inte nämns i själva texten kan den även skickas vid annat jubileumstillfälle än födelsedagsfirande.

  Texten finns i en liknande version under kategorin ”Födelsedagar efter stjärntecken”.

  Några rader ur olika delar av texten:

  Hej! Jag kan inte närvara i egen person trots att det är din högtidsdag. Jag får istället på detta vis önska dig all lycka och glädje i framtiden. Ett säkert sätt att få veta vad framtiden har i sitt sköte är att gå till en siare.

  […]

  … står i främsta ledet kan du tyckas vara en egoistisk och nyckfull person som följer första ögonblickets ingivelse. Du är med andra ord fullt normal.

  […]

  129kr
 • ”Lejonet.” Ett hyllningstal till en person som är född i stjärntecknet lejonet

  Ett lättsamt och, emellanåt, humoristiskt födelsedagstal. Talet, som är upplagt som ett horoskop, är bundet till stjärntecknet lejonet, 23/7–23/8. Eftersom ordet ”födelsedag” inte nämns i själva talet kan det även framföras vid annat jubileumstillfälle än födelsedagsfirande.

  Texten finns i en liknande version under kategorin ”E-posthyllningar”.

  Några rader ur olika delar av talet:

  Kära NN, det är din dag idag. Jag vill gratulera dig på din högtidsdag och önska dig all lycka och glädje i framtiden. Ett säkert sätt att få veta vad framtiden har i sitt sköte är att gå till en siare.

  […]

  Din utåtriktade personlighet kan göra att andra tycker att du verkar uppblåst och när du får en chans att visa din kärlek kan dina flörtar ibland slinta åt alla håll, samtidigt som du naturligtvis kräver odelad uppmärksamhet av din partner.

  […]

  129kr
 • Antingen eller …

  Detta är ett humoristiskt tal till brudparet om livets alla kompromisser. Talaren börjar med att ta upp dem som brukar komma redan vid dagens början.

  Talet finns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Allmänna tal.

  134kr
You've just added this product to the cart: