Som en exklusiv whisky

Detta är ett lättsamt och glatt tal till en god vän som fyller år.
 Detta tal innehåller 362 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta är ett lättsamt och glatt tal till en god vän som fyller år. Liksom den manlige jubilaren tackar talaren gärna ja när det bjuds på ett glas whisky. Huruvida de två är proffsiga whiskyfantaster eller glada nybörjare är däremot oväsentligt för talet.

Talet lyfter fram likheter och olikheter – rörande allt från lagring till karaktärsdrag – mellan en whisky och jubilaren. Tyngdpunkten ligger på de positiva och smickrande delarna, även om talaren skämtar lite kort om yrseln som brukar komma med årens gång – även utan ”virrens” hjälp. Förutom att talaren vill gratulera sin gode vän på högtidsdagen, vill han/hon skapa ett humoristiskt, underhållande tal som uppskattas även av de övriga gästerna.

Visa varukorg

149kr

Utdrag ur talet:

[...]

Få saker kan mäta sig med en riktigt god vän, en sådan där vän som har en tendens att påverka sinnet till det positiva och som har en förmåga att sprida glädje. Det skulle vara en exklusiv whisky i så fall.

[...]

Fastän det nu kan kännas långt borta, kommer du sannolikt förr eller senare att bli en vimsig och virrig veteran - även utan ”virrens” hjälp. Men än kan du ta det lugnt, NN.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Som en exklusiv whisky”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Örebro, 2017

Information om talskrivaren