Varmt grattis till 50-årig rockälskare

Varmt grattis till 50-årig rockälskare

Detta är ett tal till en 50-åring som älskar rock.
 Detta tal innehåller 672 ord och tar 4 minuter och 10 sekunder att framföra.

Detta är ett tal till en 50-åring som älskar rock. Tonen är kåserande och kärleksfull med en mild humor.

109kr

Talets inledning:

Det är ju vanligt att börja ett tal med att påpeka att man inte är någon talare. Jag tänkte istället klargöra redan här att jag inte är någon sångare. Det vill säga, jag tänker lovsjunga dig, bästa födelsedagsbarn, men utan att riskera att spricka mitt i vibratot. Och att jag noga deklarerar det här beror förstås på att jag ser dina femtio år som en sång i sig. De kan tyckas utgöra en lång visa, snarast en hel rockopera, men då är det bra att komma ihåg att Bob Dylan firade sin femtioårsdag redan 1991. Han har ju inte precis slagit av på takten. Inte för att han har ökat heller, men om du känner för det så vet du från hans exempel att det går utmärkt att köra oavbrutna världsturnéer långt upp i sextioårsåldern.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Varmt grattis till 50-årig rockälskare”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Nora, 2017

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Axel Hellström
 • Talskrivare: Axel Hellström
 • Adress:
 • Inga omdömen hittade än!
 • Men var lyckliga då!

  Det här talet kan hållas av en best man och vän som gärna driver med sig själv och brudgummen. Tonen är satirisk och vass men med en underström av varmt lyckönskande.

  99kr
 • Innan vi blir för fulla!

  Detta är ett roligt tal för den som vill locka fram skrattsalvor med torr humor och glad självironi som tack för fest eller större middag.

  89kr
 • Kräftor och brännvin

  Detta är ett spexigt tal att hålla på en glad kräftskiva där man inte spottar i glaset. Nedan följer några rader ur talets inledning och mitt.

  Det finns en liten fräckis där poängen lyder så här: “Den är inte lång, men den är väldigt smal.” Jag tror att det handlar om en tjej som försöker muntra upp sin pojkvän. I vilket fall är det en god illustration av mitt förhållande till kvällens festmåltid.

  […]

  För det första funderar jag på vad kräftorna tycker om att bli så starkt förknippade med sprit. Om jag var ett krumt, rödnäst blötdjur skulle jag bli direkt orolig ifall jag alltid omnämndes i samband med nubbe. Innan någon invänder att jag faktiskt är ett krumt, rödnäst blötdjur, skulle jag bara vilja påpeka att jag är betydligt mer rakryggad än de flesta kräftor.

  […]

  89kr
 • Bröllopstal till passionerat par

  Detta är ett filosofiskt och kärleksfullt bröllopstal med mild humor att hållas för ett passionerat par.

  89kr
You've just added this product to the cart: