En hyllning till det annorlunda barnet

Detta tacktal framförs till närvarande släkt och vänner i samband med dop, av en förälder till ett barn som är ”annorlunda”, t.
 Detta tal innehåller 385 ord och tar 2 minuter och 40 sekunder att framföra.

Detta tacktal framförs till närvarande släkt och vänner i samband med dop, av en förälder till ett barn som är ”annorlunda”, t.ex. utseendemässigt eller genom sjukdom. Budskapet är att ingen människa liknar en annan och att man inte ska vända sig bort från sådant som man inte förstår. Talaren avslutar med att beskriva den lycka han/hon känner över sitt lilla barn. Nedan följer ett utdrag ur talets inledning.

NN barnet) är inte som andra, det visste vi redan innan han/hon kom till världen. Varje gång ett barn föds, dras ridån upp för en alldeles unik person med en helt egen karaktär. NN är inget undantag.

I de olika teaterstycken som kallas ”Mitt liv” spelar vi alla komplicerade huvudroller. Första akten har just börjat i NN:s tillvaro. Möjligen kommer hans/hennes pjäs att skilja sig från mängden, eller också blir den kanske inte så annorlunda. Det kan bara framtiden utvisa.

[…]

129kr

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En hyllning till det annorlunda barnet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Stavanger, 2017