Brudparets blomstrande framtid!

Talet bör hållas av brudens föräldrar.
 Detta tal innehåller 744 ord och tar 4 minuter och 90 sekunder att framföra.

Talet bör hållas av brudens föräldrar. Merparten av talet riktas till bruden, som liknas vid en vacker ros. En mindre del viks åt både brud och brudgum. De tilltalas i en vacker, men också stundtals lätt humoristisk, ton.

149kr

Nedan följer utdrag ur olika delar:

[…]

Vårt lilla frö, NN, var en gång ett riktigt härligt, livligt litet busfrö. Du satt aldrig still utan sprattlade som fisken i vattnet av livsglädje.

[…]

Vi är självklart medvetna om att du på denna bröllopsdag är på väg att hitta ”ny jord” där du kan slå ner dina rötter och så att säga odla din egen tillvaro.

[…]

Det finns ett känt talesätt som lyder: ”Livet är ingen dans på rosor.” Men eftersom jag nu i detta tal har jämfört dig, NN, med den vackraste rosen, måste jag protestera mot detta klassiska uttryck och säga: livet kan visst vara en dans på rosor!

[…]

Vi hoppas på att han med varm och kärleksfull hand ser till att där så småningom skapas ”nya skott på stammen", "nya små rosenknoppar”

[…]

att din utvalde man har precis den sortens ”gröna fingrar” som krävs för att du ska blomstra genom livet, som människa på alla plan.

[…]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Brudparets blomstrande framtid!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sundsvall, 2015