Lättsamt, humoristiskt jultal

Detta är ett tal av VD/chef till de anställda på julfesten, där även julklapp delas ut.
 Detta tal innehåller 364 ord och tar 2 minuter och 40 sekunder att framföra.

Dottern/sonen visade sig från barnsben vara naturligt nyfiken, men trots detta var en doktorsexamen något som låg utanför förälderns vildaste drömmar. Det har lagts ner en stor mängd tid och mycket arbete på att nå denna examen, men som talaren menar: det gör bara målet än mer efterlängtat och stort. Föräldern lyfter fram att hon/han är stolt, men inte bara över avlagd examen och bedriften som den innebär, utan framför allt över att NN är hans/hennes son/dotter.

Visa varukorg

159kr

Utdrag ur olika delar av talet:

Kära medarbetare!

Nu är snart ännu ett år till ända; ett år fyllt av spännande utmaningar, nya uppdrag och en hel del problemlösningar. Vad ni än har ställts inför under året, kan jag nu med stolthet konstatera att ni har rett ut det på bästa sätt. Ni ska veta att jag skryter om er för mina kollegor.

[...]

Julen är väl den högtid som vi vuxna har lika stora förhoppningar om nu som när vi var barn.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Lättsamt, humoristiskt jultal”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vaggeryd, 2016

Information om talskrivaren

 • Grodprinsen

  Ett syskon eller en förälder till den naturintresserade bruden håller talet som med humor först redogör för hur bruden hittade drömprinsen, och sedan – i eld-metaforer – berättar hur kärleken…

  159kr
 • Första dagen

  Beskrivning: en rektor eller skolledare håller talet som välkomnar nya och gamla elever till grundskolan efter sommarlovet.

  159kr
 • Hitta askungens fot

  I denna bordsplaceringslek får bara herrarna jobba för att hitta sin dam. Bordsplaceringen är enkel och kräver inte någon speciell förberedelse av värd eller värdinna.

  Så här går det till:

  […]

  99kr
 • Genväg genom livet

  Detta är ett tal om de olika sätt vi använder för att ta oss fram genom livet och hur vi längs vår väg finner nya upptäckter och mål. Mamma eller…

  159kr
 • Vänskap på distans

  Detta är ett tal till en vän som flyttar till en annan stad eller ett annat land; ett tal om vänskapens betydelse och glädjen av att ha denna vän.

  159kr
 • Lär känna “festisarna”

  I stora sällskap med blandade människor som inte tidigare känner varandra kan det vara svårt för värden/värdinnan att hinna presentera alla. Med denna lek får du folk att själva presentera…

  99kr