Du tog ditt liv

Du tog ditt liv

Detta är ett kort tal med lugn framtoning som passar vid den kanske svåraste av alla situationer.
 Detta tal innehåller 217 ord och tar 1 minuter och 30 sekunder att framföra.

Detta är ett kort tal med lugn framtoning som passar vid den kanske svåraste av alla situationer. Mittenpartiet:

[…]

Äntligen är det så i vår kyrka att vi inte behöver skämmas för dig eller för oss själva; skämmas för att vi inte orkar mer än att vara människor, för att vi är ofullkomliga och för att vi är ledsna över att inte räcka till.

[…]

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Mittenpartiet:

[...]

Äntligen är det så i vår kyrka att vi inte behöver skämmas för dig eller för oss själva; skämmas för att vi inte orkar mer än att vara människor, för att vi är ofullkomliga och för att vi är ledsna över att inte räcka till.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du tog ditt liv”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Det är en vuxen man jag vill ha!

  Detta är ett tal som lyfter fram de skillnader mellan män och kvinnor som faktiskt finns, trots det moderna samhällets jämlikhetssträvanden. Mannen får här förståelse och beröm för att han är just en man med manliga egenskaper!

  169kr
 • Vara vatten värd

  Utdrag ur inledning, mittenparti och avslutande del:Det är Sankt i dalen och högfärdigt på toppen. Den Helige fäller sitt ögonlock och låter fransarna falla medan han dagen efter höjer ögonbrynen och placerar en flagga på toppen. Negativet vänds till ett leende på fotografiet och typer på ett ark minner om en idyll som blir dokumenterad. Men det sker inte på den nedre hyllan. För isen rullar fram åsar och dalar med pigment från Skaparens palett, medan regnet sköljer bort en hel del från ytan för att sedermera resa sin båge över himmelen och låta molntussar fläcka det blå.[…]I Bibeln står det att Jesus sa:- Jag är livets vatten! Jag är livets salt!Det är vi alla skapade av, människor och djur, ja, allt och alla på jordklotet behöver vatten och salt i en kemisk, biologisk och fysisk verklighet. Vi har en levande Gud som gav oss tänkvärda rättesnören. Korset gav han som symbol för föränderligheten i mötet med döden då livet tar en ny vändning.[…]Tack för allt svårt och för allt lätt, för den svagaste nyansen och styrkorna. Tack för allt som verkar rätt dumt för att jag inte begriper det men som även det har en mening. Förlåt mig för att jag är dum och stygg och inte förstår alltid utan bara ibland.Amen.

  79kr
 • Älskade vädurskanin!

  Utdrag ur olika delar av talet:

  […]

  Du har en stark vilja att vinna och är därför en dålig förlorare ibland. Och till och med en dålig vinnare emellanåt. Det är stränga ord som jag framför på din högtidsdag,

  […]

  Du kämpar på som få för stora ideal likväl som för passioner som är små. Du är frispråkig, ivrig och dominant oavsett om du är gubbe eller tant.

  […]

  Fast innerst inne känner du till att det finns mer än en sida av saken.

  […]

  134kr
 • Farväl till Klas Klättermus

  Detta är ett ganska lättsamt tal till en kollega som nu byter arbete.

  79kr
You've just added this product to the cart: