Tal till vårens första tecken – vintergäcken

Tal till vårens första tecken – vintergäcken

Utdrag ur talet:
 Detta tal innehåller 462 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Utdrag ur talet:

[…]

Även om man inte är religiös på det där traditionella sättet, finns det någon sorts skön yrsel i att upptäcka det första vårtecknet. Det känns precis som om det ändå fanns en högre makt, något större än vi själva, eller åtminstone någonting som vi inte kan begripa eller förklara. Är inte den mystiken egentligen djupare än både tekniska underverk och medicinska mirakel? Folk kan åka till månen och vi kan i princip byta organ med varandra – men hur går det egentligen till när hela naturen byter skepnad år efter år?

[…]

79kr

Utdrag ur talet:

[...]

Även om man inte är religiös på det där traditionella sättet, finns det någon sorts skön yrsel i att upptäcka det första vårtecknet. Det känns precis som om det ändå fanns en högre makt, något större än vi själva, eller åtminstone någonting som vi inte kan begripa eller förklara. Är inte den mystiken egentligen djupare än både tekniska underverk och medicinska mirakel? Folk kan åka till månen och vi kan i princip byta organ med varandra - men hur går det egentligen till när hela naturen byter skepnad år efter år?

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tal till vårens första tecken – vintergäcken”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Tina Ekelund
 • Talskrivare: Tina Ekelund
 • Adress:
 • Inga omdömen hittade än!
 • Hyllning till en kvinna och mamma över 40

  Det här talet riktar sig till en kvinna över 40 som fått sitt fjärde barn. Jag känner två stycken som gjort den bedriften, och det finns säkert fler där ute. Hylla din väninna om hon är en av dem!

  99kr
 • Arbetslös betyder inte arbetsslö ….

  Kom igen nu då! Upp med hakan – gaska upp dig! Det går fler tåg!

  Finns det något värre än när någon som inte vet hur det känns försöker få en på gott humör? Det enda som händer är att man blir ännu argare. Nej, det ska vara en äkta medsyster eller medbroder som finns till hands när mörkret sänker sig. Det är inte hurtiga tillrop man behöver alla gånger, utan någon som lyssnar på en, helst någon som verkligen vet vad man pratar om.

  […]

  79kr
 • Släpa inte på garderoben!

  Utdrag ur talet:

  […]

  Inte för att du plötsligt talade om att du föredrog tjejer, utan för att jag inte visste vad jag skulle säga för att inte trampa i klaveret. “Grattis” eller “Åh, fan”, kanske … eller: “Vad roligt, nu slipper jag oroa mig för vilken karlslok du ska plocka hem nästa gång!” Jag visste inte hur du skulle reagera – precis som om du plötsligt hade blivit en annan person, som jag inte kände. Men du var ju samma människa, min vän som jag älskar, med massor av skratt och känslor och allt annat som har gjort att vi varit kompisar så länge.

  […]

  79kr
 • Till min kära nyblivna tonåring!

  Utdrag ur talets senare del:

  […]

  Jag ska göra mitt bästa för att förstå dig. Om jag misslyckas, så försök komma ihåg att jag aldrig skulle göra dig besviken med avsikt. Det enda som jag tycker är riktigt viktigt här i livet, är att vara en bra förälder till dig. Ibland måste jag säga nej, annars är jag ingen bra förälder, hur konstigt det än kan låta. Men jag kommer alltid att finnas här, lyssna på dig, bry mig om hur du mår och älska dig över allt annat, vad som än händer. Du får gärna påminna mig om de här orden,

  […]

  79kr
You've just added this product to the cart: