Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Filter by Custom Post Type

Att välkomna våren med allomfattande glädje!

Talet inleder med några rader om valborgsmässoafton och vikten av traditioner, för att sedan gå vidare till att handla om våren i stort.
 Detta tal innehåller 495 ord och tar 3 minuter och 24 sekunder att framföra.

Talet inleder med några rader om valborgsmässoafton och vikten av traditioner, för att sedan gå vidare till att handla om våren i stort. Det här är ett tal om vårens alla härligheter, men för att skilja ut sig från andra vårserenader inkluderas här även mat och umgänge. Det är inte bara naturlivet omkring oss som förnyas när våren gör sitt intåg, utan även de läckerheter som naturen serverar på matbordet är nya och fräscha. Talet visar hur hela människan mår bra på våren, hur vi gläds och får förnyad energi. Detta är ett valborgsmässoaftonstal med alla traditionella inslag, toppat med en matsked fräscha impulser.

Artikelnr: 4295
149kr
Utdrag ur talet:

Valborgsmässoafton och första maj är en löftesrik tid på året. Många av oss har längtat hit, till ljusare tider, till kraften i naturens växande, till tron på varmare dagar. Vår tradition att tända en valborgsmässoeld, sjunga ut vintern och välkomna våren går långt tillbaka i tiden. Valborgsmässobrasan är en uppskattad tradition, och som traditioner bör för den människor samman – något som vi nordbor kan behöva efter en isolerande vinter.

[...]

Först önskar jag er naturligtvis en trevlig kväll här med oss. Låt oss njuta av varandras sällskap, av naturen och traditionens vingslag. Låt oss ge våren ett varmt välkomnande.

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att välkomna våren med allomfattande glädje!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
VÅRGÅRDA, 2017

Information om talskrivaren

F118YFV8
Inga tal i varukorgen