En man är en hjälte, är en toffel, är en Zlatan!

En man är en hjälte, är en toffel, är en Zlatan!

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som är kvinna och som i ett större eller mindre sammanhang vill hålla ett hyllningstal till mannen.
 Detta tal innehåller 436 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som är kvinna och som i ett större eller mindre sammanhang vill hålla ett hyllningstal till mannen. Hyllningstal av den här sorten är ofta rimmade, men de måste inte vara det. Det här talet är orimmat och bygger i stället på upprepningar. Talet är även rytmiskt. Det är ett tal med humor och värme. Som talare beskriver du inledningsvis hur många kvinnor före dig har hållit sina tal till männen. Du talar om vad en man faktiskt är, tackar mannen för hans egenskaper och avslutar ditt tal med en skål för mannen.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets inledning och mitt:

Stora kvinnor har gjort det före mig, vackra, framgångsrika, begåvade och stolta. Härliga kvinnor har gjort det före mig, mödrar, hustrur och älskarinnor. Glada kvinnor har gjort det före mig, sunda, välmående och kloka. Vänner har gjort det före mig. Mina systrar och medmänniskor har gjort det före mig. Ikväll har det så blivit min tur.

[...]

En man är en bror, en retlig liten pojke, en busig liten påg,

[...]

En man är en vän, en beskyddande gentleman, en famn av skratt, värme och trygghet.

[...]

En man är en kavaljer, en livspartner, en man med stort M.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En man är en hjälte, är en toffel, är en Zlatan!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Östmmar, 2017

Information om talskrivaren

 • En eloge till er elever och en önskan om ett härligt sommarlov

  Beskrivning av talet:

  Det här är talet för dig som vill framhäva hur bra eleverna har kämpat under läsåret. Att vara ung är inte sällan fullt av upplevelser; att då orka med skolan är en bedrift som du vill tillskriva eleverna vid din skola. Du pratar om att det är lätt att ge upp, men att ingen av er som är samlade i aulan i dag har gjort det. Alla har ni på ett eller annat sätt gått i mål. Avslutningsvis pratar du även om sommarlovet och de förväntningar man kan ställa på det. Du önskar eleverna en härlig ledighet.

  Ett liknande tal, anpassat för julavslutning, återfinns under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Jullovet/Höstterminens slut. Namnet är Livslång kunskap är er belöning.

  149kr
 • Lyckönskan med humor, kärlek och en rockring

  Som brudens syster vill du gärna hålla ett minnesvärt tal. Till din hjälp tar du därför humor. Du känner dig kanske inte helt van som talare och upplever att rekvisita gör det lättare för dig att slappna av, därför har du tagit med dig en rockring. Rockringen är en större version av brudparets egna ringar, en symbol för kärleken men också för de äktenskapliga ramarna.

  Brudparet är ett aktivt par som gärna rör på sig. Bruden är en person med stark integritet. Hon är också målmedveten och tävlingsinriktad. Som syster vill du framhäva dina lyckönskningar till brudparet, och genom det här talet gör du det på ett avspänt och ärligt sätt.

  Talet återfinns även i en snarlik version med namnet Med en rockring och en stor dos humor önskar jag det idrottande brudparet all lycka och välgång! under kategorin ”Bröllop, till brudparet – Brudpar med särintressen”.

  149kr
 • Att möta en släkting är att möta en vän

  Din släkt ska samlas och du vill gärna säga några ord till släktens ära – då är detta talet för dig!

  I det här talet framhålls släktingars förmåga att hålla dörrarna öppna för varandra. När man möter en släkting är man sällan blyg därför att man vet att människan framför en inte är någon främling. Släktingar är sammankopplade genom blodsband, vilket gör att man – oavsett var i världen man befinner sig – känner samhörighet. Man måste inte ses varje dag eller ens ofta; som släktingar vet man var man har varandra. För släkten står dörren alltid öppen.

  Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för släkten.

  149kr
 • Er kärlek är er glädje, er styrka och er framgång

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill hålla ett bröllopstal till ett brudpar med gemensamma barn. Du talar om bröllopet som den fest för kärleken som det är. Du talar om äktenskapet som trygga ramar, och du talar om brudparet som ett par med kärleken som den största styrkan. Makarna har redan innan den här dagen upplevt saker som svetsat dem samman; de har vuxit sig starkare som par och utvecklats som människor. De har djupnat i sin kärlek. Dagens bröllop är ytterligare ett bevis på denna deras stora kärlek, men också på deras förmåga att leva ut tillsammans. I dag är det NN och NN som står i fokus, därför talar du framförallt om och till dem, även om deras barn självfallet är en del av talet.

  Talet avslutas med en skål för brudparet.

  149kr
You've just added this product to the cart: