Fem skäl att hylla kalasandet

Fem skäl att hylla kalasandet

Beskrivning: Talaren ger fem skäl till varför det är så bra att gå bort och äta och avslutar med att tacka för maten.
 Detta tal innehåller 230 ord och tar 1 minuter och 22 sekunder att framföra.

Beskrivning:

Talaren ger fem skäl till varför det är så bra att gå bort och äta och avslutar med att tacka för maten. Talet är enkelt och träffsäkert, lätt att lära in och smärtfritt att hålla.

99kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talet:

Häromdagen hade en god vän och jag ett samtal om varför det är så härligt att gå på kalas.

[...]

Det första skälet är naturligtvis den goda maten. Många är vi som uppskattar mat och idag har enbart bjudits det allra bästa.

[...]

Det femte skälet är möjligheten att få bjuda igen.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Fem skäl att hylla kalasandet”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Söderköping, 2017

Information om talskrivaren

 • Chefen önskar glad påsk under lågkonjunktur

  Beskrivning av talet:

  Det råder lågkonjunktur. Ert företag har tvingats göra nedskärningar och söka förbättringsåtgärder. Nu vill du som chef ge dina medarbetare en positiv bild knuten till påsken.

  Sedan urminnes tider har ägget varit symbolen för liv. Under ett kalt skal döljer sig någonting nytt, och så är det även med de åtgärder som ert företag har genomfört. På sikt kommer de att leda till nya framgångar. Med detta sagt önskar du dina medarbetare glad påsk.

  Detta tal återfinns också under kategorin Bolag: Chefen talar – Chefen önskar Glad Påsk!

  129kr
 • En fråga gör entré

  Beskrivning av talet:

  Två människor som du håller av har förlovat sig. Det här är talet som hyllar deras kärlek och lyckönskar dem inför framtiden på ett enkelt men finurligt sätt. Talet passar till vardagsporslin såväl som kristallglas, till stor eller liten fest.

  134kr
 • Idag tar vi farväl av NN

  Att ta farväl av en ung människa som dessutom lämnar småbarn efter sig är något av det svåraste som en människa kan göra. Det här talet framhäver NN som en godhjärtad människa vars liv tog slut alltför fort. Det är svårt att acceptera döden, speciellt när den drabbar en ung människa som har så mycket kvar att uppleva – talet berör detta men framhäver även att de barn som NN lämnar bakom sig är en ynnest att få ha kvar. NN är inte fullkomligt förlorad, han/hon finns i barnen och i era minnen.

  149kr
 • Det kan vara bra att vara lite smålänning i ett äktenskap!

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet vill hålla ett lite annorlunda tal där du utgår från landskapet Småland. Du är själv smålänning och använder gärna de möjligheter till humor som finns i beskrivningen av den typiska smålänningens karaktärsdrag. Du beskriver både kärleken och smålänningen och kommer naturligtvis fram till att de i grund och botten är lika.

  I talet slår du även fast att smålänningens egenskaper är goda egenskaper att ha när man vill få ett äktenskap att fungera. Du menar att kärleken och äktenskapet i stort sett är som Småland och smålänningen. Kärleken är stark, arbetsam och uppfinningsrik, och även i ett äktenskap finns det situationer då man gör klokt i att vara lite sparsam.

  Talet avslutas med en skål för brudparet.

  149kr
You've just added this product to the cart: