Ett “Halleluja-moment”

Ett “Halleluja-moment”

Beskrivning av talet: Med skämtsam ton går talaren igenom tv-programmens obegränsade möjligheter att erbjuda samtalsämnen kring ett middagsbord.
 Detta tal innehåller 458 ord och tar 2 minuter och 52 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Med skämtsam ton går talaren igenom tv-programmens obegränsade möjligheter att erbjuda samtalsämnen kring ett middagsbord. Avslutningsvis tackar han/hon för maten.

119kr

Utdrag ur talet:

Att hitta samtalsämnen vid ett middagsbord kan då och då ställa till problem. Inte för alla, det är sant.

[...]

Det är kanske lite sent nu - eftersom middagen börjar lida mot sitt slut - men av sorlet och skratten kring bordet att döma verkar alla ha klarat sig bra ändå. Tipset kan ni som känner er träffade ha med er en annan gång, när omgivningen är mindre öppenhjärtig. Detta tips är "tv".

[...]

Den här middagen har, som Idol-Kishti brukade säga, varit ett ”Halleluja-moment”, det vill säga ett ögonblick kryddat med det allra bästa.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett “Halleluja-moment””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Jag har tur som har en mamma som du, grattis på födelsedagen!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill framföra en hyllning till din mamma på hennes födelsedag. I talet berättar du hur hon är beredd att gå genom eld och vatten för dig. Din mamma har alltid funnits där för dig, du visar genom detta tal att du ser och uppskattar hennes uppoffringar och engagemang. Med en lättsam ton framför du ett allvarligt menat budskap: att du har tur som har en sådan mamma. Du avslutar med att gratulera henne på födelsedagen.

  Talet framförs med fördel vid ett större eller mindre födelsedagsfirande.

  139kr
 • Mamma, idag gifter du dig!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som känner att du vill ta tillfället i akt på din mammas bröllopsdag och berätta för henne hur glad du är för hennes skull, att du älskar henne och önskar henne det allra bästa som livet har att erbjuda. Det är ett känslofyllt och uppriktigt tal. Du talar om kärlekens förlösande kraft. Du talar om din närhet till din mamma och hur hon alltid har funnits där för dig. Hon är din närmaste och det är med stolthet du ser henne gifta sig. Du talar om hur stark en mogen kvinnas kärlek är. Detta är de starka känslornas tal, precis som det ska vara på ett bröllop!

  134kr
 • Tacktal till värdparet vid middag i tiderna kring pingst

  Beskrivning av talet:

  Detta är ett tacktal vid en middagsbjudning vid pingst. Du som håller det här talet använder Esaias Tegnérs beskrivning av pingsten som en hänryckningarnas tid. I en tid då omvärlden står i grönska är det skönt att vara människa. Tillsammans med trevligt sällskap och åtnjutande mycket god mat, som här, är tillvaron fulländad. Du tackar värdparet för deras initiativ att bjuda till middag just vid pingst. Du tackar även för en på alla sätt strålande tillställning.

  119kr
 • Vi kan! Därför går vi på sommarlov med breda leenden och rak hållning!

  Beskrivning av talet:

  Er skola är ett högstadium eller ett gymnasium. Ni är en skola som aktivt arbetar med trivselregler och arbetsregler. Ni känner att era elever mår bäst av tydliga ramar som de själva har varit med att ta fram. Som rektor vill du nu tacka skolans elever för det här arbetet, för deras medvetenhet och för att de behärskar samarbete, hänsyn och ansvar. Naturligtvis kan de även mer än så och du uppmanar dem att känna stolthet över vad de har åstadkommit under det gångna läsåret.

  Att tala på skolavslutningar är någonting speciellt. Inför sommarlovet ligger förväntan i luften och alla möjligheter ligger öppna. Du önskar dina elever ett härligt lov.

  Talet är ett traditionellt skolavslutningstal med fokus på vikten av att visa respekt för varandra och för sig själv. Det är ett lättsamt tal även om innebörden är allvarligt menad.

  149kr
You've just added this product to the cart: