Ett “Halleluja-moment”

Ett “Halleluja-moment”

Beskrivning av talet: Med skämtsam ton går talaren igenom tv-programmens obegränsade möjligheter att erbjuda samtalsämnen kring ett middagsbord.
 Detta tal innehåller 458 ord och tar 2 minuter och 52 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Med skämtsam ton går talaren igenom tv-programmens obegränsade möjligheter att erbjuda samtalsämnen kring ett middagsbord. Avslutningsvis tackar han/hon för maten.

119kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talet:

Att hitta samtalsämnen vid ett middagsbord kan då och då ställa till problem. Inte för alla, det är sant.

[...]

Det är kanske lite sent nu - eftersom middagen börjar lida mot sitt slut - men av sorlet och skratten kring bordet att döma verkar alla ha klarat sig bra ändå. Tipset kan ni som känner er träffade ha med er en annan gång, när omgivningen är mindre öppenhjärtig. Detta tips är "tv".

[...]

Den här middagen har, som Idol-Kishti brukade säga, varit ett ”Halleluja-moment”, det vill säga ett ögonblick kryddat med det allra bästa.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett “Halleluja-moment””

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • En sann stockholmare talar om kärleken

  Beskrivning av talet:

  Detta tal passar dig som vill hålla ett humoristiskt tal. Du är själv stockholmare, vilket du har gemensamt med den person som du vill rikta talet till. Talet kan riktas till antingen brudgum eller brud och hålls för en person som tidigare haft lite svårt att hitta den rätte/rätta.

  I talet jämför du NN med Stockholm. Du förkastar ryktet om att stockholmare skulle vara dryga och framhäver i stället att de är kvalitetsmedvetna. En stockholmare har allt, han/hon vet hur man väljer rätt ”vara” och NN har nu valt sin brudgum/brud utifrån en sann stockholmares kvalitetstänk. Du berömmer givetvis detta val och finner det gott. Du talar även om kärleken och ger några äktenskapliga råd, som även dessa kännetecknas av humor. Talet avslutas med en skål.

  149kr
 • Familjen som ett lag

  Det här talet hålls av ett syskon till brud eller brudgum. Det är ett skojfriskt och lättsamt tal med en allvarlig kärna. Som syster eller bror önskar du NN välkommen in i familjen. Detta gör du genom att likna familjen vid ett lag där den senaste värvningen är NN. Du ger ett kort tips om hur hon/han ska hitta sin plats och uppmanar henne/honom att ta vara på den chans som nu givits.

  139kr
 • Talet som inte är

  Beskrivning av talet:

  Hur kan ett tal inte vara? Detta är frågan som går som en röd tråd genom talet. Det är ett tal som har humor, värme och glädje men som ändå inte bortser från dagens tyngd och stora betydelse för brudparet och gästerna.

  I talet som inte är berättar du som brudgummens syster hur svårt du tycker det är att hitta rätt ord i ett sammanhang som detta. Det har funnits stunder inför det här bröllopet då du har tänkt smita undan från att hålla tal, men eftersom du tycker så mycket om de nyblivna makarna vill du ta chansen att säga detta till dem nu. Framför allt är det din nyblivna svägerska som du tillägnar detta tal. Din bror är din hjälte men han är dig också välkänd. Svägerskan är en nyare bekantskap även om du redan ser henne som din vän.

  Talet som inte är avslutas med en skål för brudparet.

  149kr
 • Att vara en del av det här företaget är en stolthet!

  Detta tal passar att hållas på det större industriföretaget som har omstrukturerat verksamheter samt lagt ner eller flyttat vissa delar. Talaren går snabbt och koncist igenom företagets nyttor och varför det är en stolthet att vara en del av verksamheten.

  94kr
You've just added this product to the cart: