Att gå på kalas är något av det bästa som finns

Att gå på kalas är något av det bästa som finns

Beskrivning av talet: Talaren jämför, genom att ge exempel, hur det var att gå på kalas när man var barn med att vara vuxen till vardags - ett resonemang som leder fram dels till konstaterandet att det allra bästa är att gå på kalas som vuxen, dels till ett tack för maten.
 Detta tal innehåller 300 ord och tar 2 minuter och 5 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Talaren jämför, genom att ge exempel, hur det var att gå på kalas när man var barn med att vara vuxen till vardags – ett resonemang som leder fram dels till konstaterandet att det allra bästa är att gå på kalas som vuxen, dels till ett tack för maten.

99kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Talets inledning:

Jag har suttit här vid bordet och försökt dra mig till minnes hur det var att vara liten och gå på kalas. Efter en god stunds eftertanke har jag kommit fram till att kalassituationen när man var barn på sätt och vis liknar vardagslivet för en vuxen: antingen var det ett ständigt jäktande eller också högst långtråkigt.

Låt oss tänka oss det sistnämnda scenariot.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att gå på kalas är något av det bästa som finns”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Mölndal, 2017

Information om talskrivaren

 • Det lilla och enkla – det stora och storslagna

  Beskrivning av talet:

  Talet passar dig som har haft en storslagen födelsedag. Dina nära och kära har strålat samman för att fira dig och du har njutit av varje ögonblick tillsammans med dem. Du vill nu rikta ditt tack till dem för att de har tillbringat den här dagen med dig, för deras glädje och uppskattning och naturligtvis också för deras gåvor.

  124kr
 • Det är en sann glädje att få hälsa er välkomna hit!

  Beskrivning av talet:

  Talet håller en seriös ton. Som talare hälsar du samtliga gäster välkomna å dina och NN:s vägnar. Du likställer festförberedelserna med förberedelser inför en lång resa: när allting är planerat är det bara att slappna av och njuta av det som väntar. Det är just vad du ämnar göra i kväll och vad du därmed önskar att även alla andra gör. Du önskar dina gäster en skön kväll. Avslutningsvis hälsar du återigen gästerna välkomna och höjer ditt glas i en skål.

  99kr
 • För brudparet har bröllopsbesvär snarast varit bröllopsbestyr!

  Beskrivning av talet:

  Är du närstående till brudparet och har varit delaktig i förberedelserna för detta ganska påkostade bröllop? Är du en glad person som kan bjuda på dig själv och kommer undan med att skämta om bröllopsbesvär? Tycker du att dina vänner/släktingar som gifter sig är värda all beundran och uppskattning för sättet som de har genomfört sitt bröllop på? Tror du dessutom att bröllopsplanering visar att brudparet klarar av att samarbeta, fatta beslut och genomföra stora projekt och därmed har goda förutsättningar att skapa ett gott äktenskap? Då är detta talet för dig.

  Talet återfinns i en snarlik version under kategorin ”Toastmaster & Toastmadame”, utformat för just dessa.

  149kr
 • Din födelsedag är en dag av glädje

  Det här talet kan hållas av vem som helst och passar alla jubilarer som har kommit upp i en ålder där det inte alltid känns spännande att fylla år. Detta är dock något som du som talare vill ändra på. Du vill visa NN att det finns anledning att fira just hans/hennes födelsedag. Talet är ett tal som på ett enkelt sätt betonar glädjen i att få leva och vara människa. Det är ett tal där du får möjlighet att visa uppskattning för NN. Du hyllar NN och framhäver vilken ynnest det är att få ha honom/henne i sitt liv. Talet avslutas med en skål.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – Allmänna tal.

  139kr
You've just added this product to the cart: