Vi kan! Därför går vi på sommarlov med breda leenden och rak hållning!

Vi kan! Därför går vi på sommarlov med breda leenden och rak hållning!

Beskrivning av talet:Er skola är ett högstadium eller ett gymnasium.
 Detta tal innehåller 465 ord och tar 3 minuter och 16 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Er skola är ett högstadium eller ett gymnasium. Ni är en skola som aktivt arbetar med trivselregler och arbetsregler. Ni känner att era elever mår bäst av tydliga ramar som de själva har varit med att ta fram. Som rektor vill du nu tacka skolans elever för det här arbetet, för deras medvetenhet och för att de behärskar samarbete, hänsyn och ansvar. Naturligtvis kan de även mer än så och du uppmanar dem att känna stolthet över vad de har åstadkommit under det gångna läsåret.

Att tala på skolavslutningar är någonting speciellt. Inför sommarlovet ligger förväntan i luften och alla möjligheter ligger öppna. Du önskar dina elever ett härligt lov.

Talet är ett traditionellt skolavslutningstal med fokus på vikten av att visa respekt för varandra och för sig själv. Det är ett lättsamt tal även om innebörden är allvarligt menad.

149kr

Utdrag ur talets slut:

[...]

Jag sa tidigare att vi behärskar samarbete, hänsyn och ansvar. Det är naturligtvis inte allt som vi kan. Vi kan mycket mer än så. Vi kan allt som vi vill kunna. Den enda som sätter gränser för vad vi kan åstadkomma är vi själva. Våga tro, våga blicka framåt.

I dag blickar vi rakt in i ledigheten. Förhoppningsvis väntar bad och sol, ett oändligt antal sovmorgnar och tid att göra precis vad som helst. Kanske är det en överflödig uppmaning, men jag ger den ändå: ta vara på er ledighet. Njut och ha det bra!

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Vi kan! Därför går vi på sommarlov med breda leenden och rak hållning!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Du fyller trettio, men var inte orolig, det finns bot mot allt!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet hålls av en bror eller nära vän till en man som fyller trettio och inte är känd som någon atlet. I talet blandar du ett varmt och vänligt tilltal med ett humoristiskt. Du värdesätter NN och tycker att det är viktigt att denna dag ställa honom i fokus – ett träningsbetonat fokus. För att styra upp det här med fysiken nu när NN faller trettio ger du honom ett träningsprogram för hur man på sex veckor lär sig att göra hundra armhävningar. Du vill naturligtvis se NN göra detta.

  Träningsprogrammet hittar du på: http://www.funbeat.se/programs/show.aspx?TrainingProgramID=1207

  139kr
 • Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år

  Beskrivning av talet:

  Detta är ett positivt och varmt tal. Under dagarna mellan jul och nyår är den fras som vi säger allra mest frekvent just ”Gott nytt år”, men vad lägger vi egentligen i orden? Jo, vi lägger en uppriktig önskan om att nästa år ska ha det allra bästa i sitt sköte. Vi hoppas och tror på det kommande året som ett bra och utvecklande år. Vi känner tillförsikt inför framtiden. Vi vet att det finns saker att se fram emot även i svåra tider.

  Detta tal återfinns även under kategorin E-postat tal – Chefen önskar Gott Nytt År.

  139kr
 • Grattis till fyrtio år – fortfarande är kvaliteten högre än kvantiteten!

  Vid en fyrtioårsfest står jubilaren i fokus. Han/hon har räknat sina levnadsår och konstaterat att de är fyrtio, därpå har han/hon ställt till med en fest. Du hyllar detta tilltag därför att födelsedagen är jubilarens speciella dag och genom en fest drar han/hon ut på den ytterligare. Du vill dessutom gärna fira jubilaren eftersom han/hon har en speciell plats i din tillvaro.

  Du vill naturligtvis inte säga att han/hon nu är gammal. I stället säger du att livet framför allt handlar om kvalitet – och jubilaren har fortfarande mer kvalitet än kvantitet i sitt liv. Först när antalet år närmar sig det dubbla kan även kvantiteten sägas vara speciell!

  139kr
 • Min mamma är en kvinna fylld av kärlek

  Beskrivning av talet:

  Din mamma har alltid älskat dig villkorslöst. Eftersom kärleken är temat för dagen, vill du framhäva hur din mamma är en kvinna som är beredd att göra allt som står i hennes makt för att de hon älskar ska ha det bra. Detta har varit och är din stora trygghet i livet. I dag omfattas även NN brudgum) av din mammas kärlek; också han har ynnesten att få bli älskad villkorslöst. NN brudgum) gör i sin tur din mamma mycket lycklig. Talet avslutas med en skål för ett långt och härligt liv för brudparet.

  139kr
You've just added this product to the cart: