Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Tillsammans har vi gjort det här läsåret till ett läsår att minnas med glädje!

Det här talet hålls lämpligen av en rektor/lärare på en skola där det gångna läsåret har fungerat bra och rymt många positiva händelser.
 Detta tal innehåller 420 ord och tar 2 minuter och 55 sekunder att framföra.

Det här talet hålls lämpligen av en rektor/lärare på en skola där det gångna läsåret har fungerat bra och rymt många positiva händelser. Stämningen på skolan är på det hela taget god eller har under året förbättrats. Därför vill talaren nu tacka alla, både personal och elever, för deras insatser. Budskapet är att alla har bidragit till att det gångna läsåret blev bra, även om det är omöjligt att urskilja vem som gjort vad. Talet är utformat så att det ska kunna förstås och tas emot av både barn och vuxna, vilket gör att tonen är ganska neutral.

Artikelnr: 5140
139kr
Utdrag ur mitten av talet:

[...]

Därför vill jag idag, på avslutningsdagen, framför allt tacka er alla, både elever och lärare. Eftersom ni är så många är det omöjligt att nämna er alla vid namn eller veta vem som har gjort vad, men en sak är i alla fall säker: att det har fungerat så bra i år är allas vår förtjänst, tillsammans. Det ska vi vara stolta över. Det här läsåret är nu slut och jag kan bara säga: det har varit ett bra läsår.

[...]

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Tillsammans har vi gjort det här läsåret till ett läsår att minnas med glädje!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Hallstahammar, 2017

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen