Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Sommaren är lika för alla

Det här uppmuntrande och seriösa talet är skrivet för att hållas av en rektor/lärare på en grundskola inför en vårterminsavslutning.
 Detta tal innehåller 446 ord och tar 3 minuter och 5 sekunder att framföra.

Det här uppmuntrande och seriösa talet är skrivet för att hållas av en rektor/lärare på en grundskola inför en vårterminsavslutning. Temat är att sommaren med sin sol, värme och grönska finns att njuta av för oss alla, oavsett hur vi har det i övrigt. Att gå på sommarlov kan för olika elever innebära olika saker. En del ska åka på semester, andra ska vara hemma. Vissa har föräldrar som arbetar mycket medan andra mammor och pappor kan vara lediga och umgås med familjen. Några elever kanske oroar sig inför sommarlovet, av olika skäl. Detta vet du som lärare/rektor och därför tar du fasta på den positiva upplevelse som faktiskt väntar var och en av eleverna; den som har med årstidens skönhet och överflöd att göra. Avslutningsvis önskar du alla en underbar sommar och ett glatt återseende till hösten.

Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Allmänna avslutningstal.

Artikelnr: 5253
139kr
Utdrag ur dess olika delar:

[...]

Oavsett vad ni ska göra, om ni ska resa bort eller vara hemma, så tror jag att ni har längtat efter solen och värmen och att kunna vara utomhus, kanske på stranden eller i skogen.

[...]

Sommarlovet kan vara både underbart och jättetråkigt, beroende på hur man har det i övrigt. Men själva sommaren, allt det vackra och fantastiska som sker i naturen, får vi uppleva allihop,

[...]

Till hösten, då de flesta av oss kommer att ses här igen, kommer vi förhoppningsvis att vara både brunare, piggare och fulla av nya intryck.

[...]

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Sommaren är lika för alla”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Hässelby, 2016

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen