Mina drömmars skola är mycket lik vår skola

Mina drömmars skola är mycket lik vår skola

Beskrivning av talet:Det här är talet för dig som ska hålla ett avslutningstal på högstadiet eller gymnasiet.
 Detta tal innehåller 556 ord och tar 3 minuter och 51 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här är talet för dig som ska hålla ett avslutningstal på högstadiet eller gymnasiet. Talet fokuserar de möjligheter som skolan rymmer. Du beskriver hur du en eftermiddag kom att fundera över dina drömmars skola och talar alltså om sådant som inte är självupplevt). Du insåg att en hel del beståndsdelar av denna är likadana som i den skola som ni tillsammans har skapat under den gångna terminen. Du inser också att en sak är en given ingrediens även i drömmarnas skola, nämligen loven. Ni står inför ett härligt lov. Det är med värme och stolthet som du tackar för den gångna terminen och önskar eleverna en skön ledighet.

Talet finns även i en version som passar för skolavslutning inför sommaren, då under namnet ”Mina drömmars skola” i kategorin Skola & Rektor & Lärare – Skolavslutning vårtermin.

139kr

Utdrag ur talets början, mitt och slut:

Det är med stor värme och glädje som jag står här i dag. Skolavslutning är någonting speciellt. Med förväntan och tillförsikt blickar vi rakt in i mer än två veckors ledighet.

[...]

Tillsammans skapar vi livslång kunskap.

[...]

Nu har det blivit dags att ta ledigt. Vi har fullgjort våra åtaganden. Med gott samvete och med breda leenden hälsar vi jullovet välkommet. Och jag vill att du ska veta att du gör skillnad och att skolan är din att återvända till. En skola utan elever är tom och ödslig. En skola med er är en bra skola, en skola på ständig framfart. Låt mig erkänna: mina drömmars skola är mycket lik den skola som vi har.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Mina drömmars skola är mycket lik vår skola”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: