Sommarlovet – en enda lång schlagervarning!

Sommarlovet – en enda lång schlagervarning!

Talet har schlagertema.
 Detta tal innehåller 317 ord och tar 2 minuter och 12 sekunder att framföra.

Talet har schlagertema. Schlagern är visserligen avgjord för i år, men under våren drabbade schlageryran er alla på ett eller annat sätt. Nu är det dags att gå på sommarlov och detta är precis som en schlager. Det är tidsbestämt, trallvänligt och innehåller förhoppningsvis en tonhöjning!

På ett lättsamt sätt tackar du eleverna för deras insatser under det gångna läsåret och önskar dem ett härligt sommarlov.

Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Högstadiet.

139kr

Utdrag ur dess olika delar:

[...]

Sommarlovet är inte helt olikt schlagern.

[...]

Nu återstår bara sortin. Vi har framfört våra nummer, vi har skrattat och kämpat tillsammans, vi har utvecklats och vuxit. Sommarlovet ligger framför oss. Det är trallvänligt, tidsbestämt och njutbart. Det är en enda lång schlager. Allt du behöver är att släppa taget om alla måsten och följa med i takten.

Må väl, kära elever.

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Sommarlovet – en enda lång schlagervarning!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kristinehamn, 2016

Information om talskrivaren

 • “För kärleken.”, “Inte omogen eller övermogen, utan alldeles lagom!” samt “Min mamma är en kvinna fylld av kärlek.” – bröllopsta

  Tal 1: För kärleken. Taltid: 2 min. 19 sek.

  Det blir allt vanligare att brudparet låter viga sig utomlands eller ensamma med två vittnen och har bröllopsfest eller bröllopsmottagning en tid senare. Det här talet kan hållas vid en sådan fest eller mottagning. Oavsett vilken din relation är till brudparet är det här ett tal som fyller dina behov. Talet har kärleken i fokus, vilket gäller även de festligheter som ni deltar i. Du talar om kärleken i allmänna ordalag men också om brudparets kärlek och om deras gästers kärlek till dem. Det är trots allt så att det är kärleken som har fört er alla samman till detta tillfälle. Talet avslutas med en skål för brudparet.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Inbjudan endast till festen.

  288kr
 • Mamma är evigt älskad

  Det här talet är för dig som känner att du vill hålla ett kärleksfullt begravningstal till din mor. Det är ett kortare tal för dig som känner att du inte orkar tala för länge, men ändå vill säga det väsentliga. Saknaden efter din mamma är oerhörd. Hon var din trygga punkt. Hon var den som, oavsett vad som hände, älskade dig och trodde på dig. Nu vill du ta avsked av henne genom att säga att din kärlek till henne ägde – och fortfarande äger – samma styrka. Kärleken till din mor är för alltid.

  124kr
 • Vid vinterbröllop lyser kärlekens ljus

  Vintern är en tid då mörker och kyla pryglar oss nordbor. Kärleken har kraft att bryta detta. Ett vinterbröllop ger oss möjlighet att känna värme, närhet och glädje. Två människor väljer ett liv tillsammans, detta får kärlekens ljus att flamma upp och brinna klart. I det här talet står mörker och ljus i kontrast. Det yttre mörkret skingras av det inre ljuset, kärlekens ljus. Detta är ett glädjefyllt och vackert tal där kärleken står i fokus.

  139kr
 • Ingenting är bättre än god mat och gott sällskap – tack så mycket!

  Beskrivning av talet:

  Du som talar riktar – i en artig men avslappnad ton – ditt tack till värdparet genom att framhäva att du har längtat efter denna fredag. Fredagen är en bra dag även i vanliga fall, men i dag har den varit något utöver det extra. Det finns inget som är bättre än god mat i gott sällskap.

  99kr
You've just added this product to the cart: