Ett sommarlov på bilddagboken.se

Ett sommarlov på bilddagboken.se

Beskrivning av talet:I det här talet knyter du an till elevernas vardag och utgår från något som de flesta av dem är väl insatta i, nämligen bilddagboken.
 Detta tal innehåller 349 ord och tar 2 minuter och 25 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

I det här talet knyter du an till elevernas vardag och utgår från något som de flesta av dem är väl insatta i, nämligen bilddagboken.se. Du spekulerar i hur ett sommarlov kan se ut på bilddagboken, du talar om hur terminen har sett ut och du tackar eleverna för deras insats. Du önskar dina elever ett härligt sommarlov.

Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Högstadiet.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur dess olika delar:

”Dag efter dag i bild”, säger Bilddagbokens första sida.

[...]

Däremot har jag så här inför sommarlovet lekt med tanken på hur ett sommarlov på bilddagboken.se skulle se ut.

[...]

Ni har gjort terminens, ja, faktiskt läsårets, sista läxa, deltagit i den sista lektionen, utfört det sista uppdraget. Allt som återstår nu är att ta emot er belöning: den långa ledigheten.

[...]

Jag hoppas och tror att ert sommarlov blir ett härligt sommarlov.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ett sommarlov på bilddagboken.se”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Lyckliga dagar i ett kärleksland

  Beskrivning av talet:

  Talet är inspirerat av Ted Gärdestads ”Lyckliga dagar”. Kärleken står i fokus, liksom samvaron och förmågan att tillsammans se livets kanske ibland små, men likafullt betydelsefulla, ögonblick.

  Talet innehåller ett citat ur ”Lyckliga dagar”. Citatet symboliserar den harmoni som ryms i ett liv i kärlek. Alla dagar är inte lyckan det största, men de dagar då kärleken står i fokus är dagar som ger livet kvalitet. Talet har ett direkt tilltal, framförallt till brudparet, men även till övriga bröllopsgäster. Avslutningsvis reser sig samtliga bröllopsgäster och utbringar en unison skål för brudparets lycka.

  Talet återfinns även med rubriken Lyckliga dagar i ett kärleksland är era att möta, under kategorin Bröllop, till brudparet – Vårbröllop, i en version mer anpassad för detta ändamål.

  149kr
 • Mamma är evigt älskad

  Det här talet är för dig som känner att du vill hålla ett kärleksfullt begravningstal till din mor. Det är ett kortare tal för dig som känner att du inte orkar tala för länge, men ändå vill säga det väsentliga. Saknaden efter din mamma är oerhörd. Hon var din trygga punkt. Hon var den som, oavsett vad som hände, älskade dig och trodde på dig. Nu vill du ta avsked av henne genom att säga att din kärlek till henne ägde – och fortfarande äger – samma styrka. Kärleken till din mor är för alltid.

  124kr
 • Det lilla och enkla – det stora och storslagna

  Beskrivning av talet:

  Talet passar dig som har haft en storslagen födelsedag. Dina nära och kära har strålat samman för att fira dig och du har njutit av varje ögonblick tillsammans med dem. Du vill nu rikta ditt tack till dem för att de har tillbringat den här dagen med dig, för deras glädje och uppskattning och naturligtvis också för deras gåvor.

  124kr
 • Dagen då pappa dör

  Du har förlorat din far. På ett ögonblick var hans liv över. Allt han varit och allt han gjort tycks försvinna. Du stannar upp, världen runt omkring dig fortsätter. Det här är talet för dig som vill beskriva en sann far, som vill minnas honom och som framför allt vill tacka honom för allt som han har gjort och allt som han var.

  Talets slut:

  […]

  Hans varma sätt att vara finns kvar och kommer till mig när jag besöker de platser där vi brukade vistas tillsammans. Hans kärlek och generositet, hans fasta hand, all den trygghet som han har givit, alla skratt som vi har delat, allting har jag kvar inombords. Det är inte lätt att förlora något så allomfattande stort som en far. Saknaden är evig. Må så vara. Jag är tacksam över min far, över allt han gjort för mig och över allt som varit. Tack för allt, pappa.

  139kr
You've just added this product to the cart: