Det där gjorde ni bra!

Det där gjorde ni bra!

I det här talet framhåller du elevernas och skolans personals insatser under det gångna läsåret.
 Detta tal innehåller 415 ord och tar 2 minuter och 52 sekunder att framföra.

I det här talet framhåller du elevernas och skolans personals insatser under det gångna läsåret. För att visa din uppskattning använder du frasen ”Det där gjorde ni bra” i lite olika varianter. Skolavslutningen sätter punkt för ett läsår och öppnar för ett härligt sommarlov. Du önskar eleverna just ett långt och härligt lov.

Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Högstadiet.

149kr

Utdrag ur dess början, mitt och slut:

[...]

Nej, skolavslutningen är ett sätt att fira det läsår som har gått och det sommarlov som vi står inför. Vi har traditioner kring vår skolavslutning, men vi är också öppna för nya influenser. Just så ska skolan fungera.

[...]

Just de orden vill jag säga till alla er som sitter här framför mig i dag: ”Det där gjorde ni bra!”

[...]

Jag hoppas och tror att var och en av er kommer att få just det sommarlov som ni önskar.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det där gjorde ni bra!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
lund, 2017

Information om talskrivaren

 • Från ditt första andetag var du älskad

  Du håller ditt barn i dina armar och förundras över att man kan älska någon så högt. Du skulle vilja hitta uttryck för denna kärlek, men hur du än försöker hittar du inte rätt. Du vill att ditt barn ska veta att det alltid är älskat.

  Stämmer ovanstående tre påståenden in på dig, är detta ditt tal. I det här talet hyllas barnet. Föräldrarnas kärlek till barnet är ett genomgående tema. Barnet beskrivs som en gåva och en välsignelse. Det är ett ljust och härligt tal som beskriver hur det lilla barnet är älskat från sitt första andetag och livet ut. För att förmedla rätt känsla av kärlek och närhet har talet ett direkt tilltal till det lilla barnet.

  Talet återfinns också, något modifierat, under kategorin Barndop – Pojke döps.

  139kr
 • Nu får NN vila ut

  Med utgångspunkt i Astrid Lindgrens ”Fattig bonddräng” håller du ett tal om vad det innebär att vara människa. Du talar om livets tillgångar utan att hymla om livets svårigheter. En av livets svårigheter är att förlora en vän, make/maka, mamma/pappa, far- eller morförälder. Du finner tröst i att veta att NN:s liv har varit gott, om än stundom mödosamt. Oavsett om du tror på ett liv efter detta, på en gud eller har din övertygelse i någonting helt annat känns det trösterikt att veta att NN får vila.

  Detta är ett tal som passar alla. Har du förlorat någon närstående? Vill du hålla ett tal över en bekant som gjort stort intryck i ditt liv? Håll då detta tal med kärlek och respekt.

  Talet återfinns även under kategorin Inspiration – Tal där Gud nämns.

  139kr
 • “Det är en nåd att få sådan kärlek.”, “Tack för att …” samt “Projekt bröllop.”

  Tal 1: Det är en nåd att få sådan kärlek. Taltid: 2 min. 25 sek.

  Om du vill hålla ett kärleksfullt och okonstlat tal till brudparets ära, är detta talet för dig!

  Du betraktar dig som god vän till brudparet. I egenskap av detta känner du till styrkan i brudparets kärlek och betraktar den som en nåd. Detta utifrån en fras ur en av Lisa Ekdahls sånger, som du tillika citerar. Talet ramas in av denna fras.

  I talet vänder du dig till brudparet, du talar vackert om kärleken och äktenskapet. Du beskriver makarnas oerhörda lycka och avslutar talet med en skål för dem.

  Talet återfinns även i en snarlik version under kategorin Bröllop, till bruden – Tärnan talar.

  278kr
 • Att kämpa för att lyckas och hinna med att ha roligt under tiden!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet hålls av dig som är stolt över att din son, dotter, vän, släkting eller barnbarn har tagit examen från universitet eller högskola. Föremålet för talet har levt ett typiskt studentliv med dålig ekonomi och cykeln som enda färdmedel. Som talare beskriver du studietidens våndor och förtjänster, du pratar om att förena nytta med nöje men i andra ordalag) och att nå den perfekta balansen däremellan för att i slutändan komma ut med en examen. Idag har ni samlats för att fira att NN har tagit examen, men framför allt för att glädjas åt alla de erfarenheter som han/hon har med sig från studietiden och som kommer att finnas med honom/henne livet ut.

  139kr
You've just added this product to the cart: