Den innersta kretsen

Den innersta kretsen

Det här är talet för dig som vill hålla ett tal för de människor som står dig allra närmast.
 Detta tal innehåller 365 ord och tar 2 minuter och 30 sekunder att framföra.

Det här är talet för dig som vill hålla ett tal för de människor som står dig allra närmast. Familjen är ett begrepp som kan innefatta många individer. I det här talet vänder du dig till dem som du delar din vardag med. Du vill framhäva deras betydelse i ditt liv. Du vill markera din tacksamhet över att just du får vara med dessa människor. Du vill betona din kärlek till dem.

Talet inleds med att du kungör att du skulle vilja uppmärksamma någonting som du håller varmt om hjärtat, men som är lätt att bli hemmablind inför. Du säger att du vill hålla ett informellt tal till familjen. När du sedan avslutar talet gör du det med ett ”tack”. Utan omsvep uppmärksammar du dina närmaste på ett oväntat och direkt sätt.

139kr

Utdrag ur talets inledande del:

[...]

I min familj kan jag vara mig själv. Jag har roligt med min familj. Jag skrattar mycket, men jag kan också gråta. Liksom inget annat egentligen kan reta mig lika mycket som min familj kan. Ibland gör familjen mig också besviken, men även då detta sker vet jag att familjen är någonting att lita till. Min familj är min trygghet. Min familj är min glädje. Min familj är min kärlek.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Den innersta kretsen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: