Varmt välkomna så här i hösttider!

Varmt välkomna så här i hösttider!

Beskrivning av talet: Som värd/värdinna håller du ett avslappnat och personligt välkomsttal där du avslutningsvis höjer ditt glas i den första skålen.
 Detta tal innehåller 148 ord och tar 1 minuter och 1 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Som värd/värdinna håller du ett avslappnat och personligt välkomsttal där du avslutningsvis höjer ditt glas i den första skålen. Talet passar på en större eller mindre bjudning. Du talar om hur hösten har oss Svedalabor i sitt grepp och hur detta ger kvällen extra glans eftersom vi så väl behöver en kväll i trevligt umgänge. Vad passar bättre när mörkret faller än att umgås och ha trevligt?

99kr

Utdrag ur talets början och slut:

Hösten har slagit sitt grepp om vårt avlånga land.

[...]

Personligen är jag mycket glad över att se er här i dag. Ni lyser upp mitt höstmörker. Varmt välkomna hit.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Varmt välkomna så här i hösttider!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Brudens mor övertar stolt uppdraget som förste talare

  Det här korta och kärleksfulla talet passar dig som vill hålla ett tal till din dotter där du verkligen får henne att förstå hur mycket hon betyder för dig, samtidigt som du välkomnar hennes nyblivne make in i familjen. Du säger också några korta men kärnfulla ord om äktenskapet till brudparet att bära med sig på vägen. Som en erfaren man vet du att äktenskapet kan innehålla såväl toppar som dalar och dessutom en hel del vardag, men att det då är särskilt viktigt att ta vara på kärleken. Till slut önskar du också de nygifta lycka till och utlyser en skål för dem.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Far/mor talar till brudparet.

  149kr
 • Grattis på födelsedagen, NN!

  Beskrivning av talet:

  Du är god vän med någon som är född i stjärntecknet Stenbocken och vill hålla ett tal på hans/hennes födelsedagsfest eller födelsedagsmiddag. Detta tal är lättsamt med fokus på den stora glädje som du känner över att ha en vän som NN. Att fira NN:s födelsedag, att få ställa honom/henne i fokus för en dag, är härligt!

  134kr
 • Farväl till min bror

  Beskrivning av talet:

  Du vill med det här talet ta farväl av din bror. Din bror var en människa som visste att ta vara på livet. Han hade ett öppet sinne och förmåga att ta vara på de möjligheter som erbjöds honom. Hans liv var inte svårare eller lättare än någon annans men han hade en lättsamhet och en tillförsikt till livet som få andra människor har. Din bror kunde även se andra människor och få dem att känna sig speciella. Du kände att han lockade fram dina bästa sidor. I dag tar du farväl av din bror, samtidigt som du vet att din bror aldrig lämnar dig helt då du bär honom med dig i ditt hjärta.

  139kr
 • NN, detta vill jag säga dig på vår dag

  Det här är talet för dig som vill göra dagen då du och din partner ingår äktenskap/partnerskap särskilt speciell. Du får här möjlighet att förgylla er dag lite extra genom att hålla ett tal där du sätter ord på din kärlek till NN. Du kan inte lova din partner guld och gröna skogar, allt du kan göra är att ge honom/henne ditt hjärta. Ditt hjärta är här symbolen för trohet och hundraprocentigt engagemang.

  139kr
You've just added this product to the cart: