Det är en sann glädje att få hälsa er välkomna hit!

Det är en sann glädje att få hälsa er välkomna hit!

Beskrivning av talet:Talet håller en seriös ton.
 Detta tal innehåller 172 ord och tar 1 minuter och 11 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Talet håller en seriös ton. Som talare hälsar du samtliga gäster välkomna å dina och NN:s vägnar. Du likställer festförberedelserna med förberedelser inför en lång resa: när allting är planerat är det bara att slappna av och njuta av det som väntar. Det är just vad du ämnar göra i kväll och vad du därmed önskar att även alla andra gör. Du önskar dina gäster en skön kväll. Avslutningsvis hälsar du återigen gästerna välkomna och höjer ditt glas i en skål.

99kr

Utdrag ur talets slut:

[...]

Ja, nu är det dags för mat och dryck. Jag vill än en gång hälsa er varmt välkomna hit ikväll. NN och jag ser fram emot en trevlig kväll tillsammans med er alla.

Skål!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det är en sann glädje att få hälsa er välkomna hit!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Höör, 2016

Information om talskrivaren

 • E-tal innehållande en uppåtformel för den som känner sig nere

  Det här är talet för dig som har en vän eller på annat sätt närstående person som behöver muntras upp. Talet innehåller en formel för förändring av tänkandet om tillvaron och livet i stort. Formeln lyder: tacksamhet.

  Som e-talare vill du lyfta fram begreppet “tacksamhet”. I Sverige har vi ingen särskild helgdag då vi firar tacksägelse, därmed är vi fria att göra det årets alla dagar. Med tacksamhet i fokus får livet ett ljusare skimmer. Vi glömmer lätt att det är stort att vara människa, men genom att känna tacksamhet över livet i stort och smått kan vi strunta i all negativ stress och bara njuta av att finnas till. Livet kommer inte att gå långsammare för det, men förmodligen får tacksamheten oss att mer värdesätta dagarna som går, såväl som oss själva och våra medmänniskor. Genom att fokusera på saker att känna tacksamhet över får livet nytt skimmer.

  Utdrag ur början och slutet av talet:

  […]

  Du känner hopplöshet och misströstan.

  […]

  Det första vi ska göra är att fokusera på ett särskilt ord.

  […]

  Ordet är “tacksamhet”.

  […]

  NN, min formel till dig lyder därför: ta dig tid att känna tacksamhet. Även om livet känns tungt finns det alltid någonting litet eller stort att känna tacksamhet över. Själv känner jag tacksamhet över att ha en vän/närstående som du. Min tacksamhet och kärlek går till dig.

  149kr
 • Ett riktigt drömbröllop är ert!

  Beskrivning av talet:

  Talet passar dig, vän som släkting, närstående såväl som mer ytligt bekant. Det är kort och gott ett tal som vem som helst kan hålla. Med utgångspunkt i midsommarafton talar du om kärleken och äktenskapet. Du menar att midsommarafton är glädje och ljus. Romantiken ligger i luften, och naturen är fylld av energi. Dessa ”midsommaraftons ingredienser” är ingredienser som du önskar brudparet varje dag i deras liv tillsammans.

  149kr
 • För brudparet har bröllopsbesvär snarast varit bröllopsbestyr!

  Beskrivning av talet:

  Är du närstående till brudparet och har varit delaktig i förberedelserna för detta ganska påkostade bröllop? Är du en glad person som kan bjuda på dig själv och kommer undan med att skämta om bröllopsbesvär? Tycker du att dina vänner/släktingar som gifter sig är värda all beundran och uppskattning för sättet som de har genomfört sitt bröllop på? Tror du dessutom att bröllopsplanering visar att brudparet klarar av att samarbeta, fatta beslut och genomföra stora projekt och därmed har goda förutsättningar att skapa ett gott äktenskap? Då är detta talet för dig.

  Talet återfinns i en snarlik version under kategorin ”Toastmaster & Toastmadame”, utformat för just dessa.

  149kr
 • För kärleken

  Beskrivning av talet:

  Det blir allt vanligare att brudparet låter viga sig utomlands eller ensamma med två vittnen och har bröllopsfest eller bröllopsmottagning en tid senare. Det här talet kan hållas vid en sådan fest eller mottagning. Oavsett vilken din relation är till brudparet är det här ett tal som fyller dina behov. Talet har kärleken i fokus, vilket gäller även de festligheter som ni deltar i. Du talar om kärleken i allmänna ordalag men också om brudparets kärlek och om deras gästers kärlek till dem. Det är trots allt så att det är kärleken som har fört er alla samman till detta tillfälle. Talet avslutas med en skål för brudparet.

  Början och slutet av det här talet återfinns även i talet ”En kväll i kärlekens tecken”, i kategorin Toastmaster & Toastmadame.

  149kr
You've just added this product to the cart: