Det är dags!

Det är dags!

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som ska hålla ett välkomsttal vid en årligt återkommande fest.
 Detta tal innehåller 147 ord och tar 1 minuter och 1 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som ska hålla ett välkomsttal vid en årligt återkommande fest. Talet har ett vardagligt och varmt tilltal, och deltagarna vid festligheten är goda vänner.

99kr

Utdrag ur talets början och slut:

Mina vänner, det är dags!

[...]

Kvällens första tal går mot sitt slut. Ni vet vad det betyder. Låt mig bara än en gång hälsa er varmt välkomna hit. Skål!

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det är dags!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
stockholm, 2016

Information om talskrivaren

 • Två kulturer under ett tak

  Vill du hålla ett tal för ett brudpar där antingen brud eller brudgum kommer från ett annat land? Då är detta talet för dig. Oavsett din relation till brudparet kan du genom det här talet uttrycka dina lyckönskningar till brudparet.

  Brud/brudgum har lämnat sitt land till förmån för sin älskade. Hon/han har lärt sig svenska och anpassar sig efter det nya landets seder och traditioner, samtidigt som hon/han bär med sig sin egen kultur.

  Som talare använder du en fras ur Höga visan för att tala om kärleken. Du beskriver hur makarna vågar tro på kärleken. Kärleken genomsyrar deras liv och ger dem kraft och möjligheter att ständigt möta nya utmaningar. Deras tillit till varandra är fullständig. De respekterar varandra som individer och arbetar tillsammans som en enhet. Du är glad över att känna dem och betraktar det som en ynnest att få dela deras bröllopsdag med dem.

  139kr
 • Mamma är evigt älskad

  Det här talet är för dig som känner att du vill hålla ett kärleksfullt begravningstal till din mor. Det är ett kortare tal för dig som känner att du inte orkar tala för länge, men ändå vill säga det väsentliga. Saknaden efter din mamma är oerhörd. Hon var din trygga punkt. Hon var den som, oavsett vad som hände, älskade dig och trodde på dig. Nu vill du ta avsked av henne genom att säga att din kärlek till henne ägde – och fortfarande äger – samma styrka. Kärleken till din mor är för alltid.

  124kr
 • Vår lille pojke

  Du håller din lille pojke i dina armar och förundras över att man kan älska någon så högt. Du skulle vilja hitta uttryck för denna kärlek, men hur du än försöker hittar du inte rätt. Du vill att han ska veta att han alltid är älskad.

  Stämmer ovanstående tre påståenden in på dig, är detta ditt tal. I det här talet hyllas den lille pojken. Föräldrarnas kärlek till honom är ett genomgående tema. Han beskrivs som en gåva och en välsignelse. Det är ett ljust och härligt tal som beskriver hur han är älskad från sitt första andetag och livet ut. För att förmedla rätt känsla av kärlek och närhet har talet ett direkt tilltal till honom.

  Talet återfinns också, något modifierat, under kategorin Barndop – Allmänna doptal.

  139kr
 • Att våga vägra göra en svensk klassiker

  Beskrivning av talet:

  Detta är ett humoristiskt middagstal där talaren säger sig våga vägra göra en svensk klassiker och under talets gång argumenterar för varför.

  149kr
You've just added this product to the cart: