Pappa, jag vill bara säga att du är toppen!

Pappa, jag vill bara säga att du är toppen!

Beskrivning av talet: Talet hålls av dig, son eller dotter, som har en nära, varm och öppenhjärtig relation till din pappa men som kanske inte talar om dina känslor inför honom till vardags.
 Detta tal innehåller 520 ord och tar 3 minuter och 13 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Talet hålls av dig, son eller dotter, som har en nära, varm och öppenhjärtig relation till din pappa men som kanske inte talar om dina känslor inför honom till vardags. När nu pappa fyller år vill du passa på att tala om vilken toppenpappa han är och att du älskar honom. I vardagen rådfrågar du din pappa då och då om viktiga beslut, ni kommer överens och förstår varandra. I talet berättas att du inte är det av syskonen som vanligtvis kommer ihåg att uppvakta din pappa på något särskilt vis; om du är enda barnet kan detta bytas ut mot ”nära och kära.” Du kan naturligtvis inte låta bli att driva en smula med att pappa börjar bli ”gubbe”, men talar också om att han har barnasinnet kvar.

139kr

Utdrag ur talets senare del:

[...]

Naturligtvis skulle jag kunna ta tillfället i akt, nu när jag ändå står här, och berätta någon av dina mindre lyckosamma anekdoter, driva med de ålderskrämpor du kanske har men inte vill låtsas om, eller påtala det faktum att du har bjudit på både en och två oförglömliga repliker, men jag låter udda vara jämt. Jag är här idag för att du är en pappa att vara stolt över - en kärleksfull, ömsint, klok och rolig man som förvisso börjar bli ”gubbe”, men en ”gubbe” som vi kommer att älska - precis som vi älskar dig.

Grattis på födelsedagen, pappa.

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Pappa, jag vill bara säga att du är toppen!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vinslöv, 2017

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: