Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Till en högt älskad mor på hennes födelsedag

Detta är ett mycket varmt och kärleksfullt tal tänkt att hållas av den vuxna dottern/sonen till födelsedagsbarnet som lämpligen är en kvinna som fyller minst femtio år, och som normalt inte vill stå i centrum.
 Detta tal innehåller 404 ord och tar 2 minuter och 48 sekunder att framföra.

Detta är ett mycket varmt och kärleksfullt tal tänkt att hållas av den vuxna dottern/sonen till födelsedagsbarnet som lämpligen är en kvinna som fyller minst femtio år, och som normalt inte vill stå i centrum. I talet framkommer det att födelsedagsbarnet varit en omtänksam och självuppoffrande mor som alltid haft sin dotters/sons bästa för ögonen och funnits där för att trösta, visa, påminna och tjata lite grann då det behövts. I centrum står det vuxna barnets tacksamhet mot den förälder som gjort sitt bästa; en tacksamhet som hon/han nu gärna vill passa på att ge uttryck för. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för födelsedagsbarnet.

Artikelnr: 4996
139kr
Utdrag ur talet:

[...]

Då jag tänker på vad du har betytt för mig fylls jag av tacksamhet och beundran. Du har funnits där från mitt första ögonblick och fram tills nu, och alltid har du varit beredd att trösta, visa och lyssna.

[...]

Du har blivit en mogen dam med mycket livserfarenhet och klokhet och även jag, antar jag, har väl hunnit lära mig ett och annat så att jag kan stå skapligt på egna ben. Ändå är du och förblir min mamma,

[...]

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Till en högt älskad mor på hennes födelsedag”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Björklinge, 2017

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen