Att våga vägra göra en svensk klassiker

Att våga vägra göra en svensk klassiker

Beskrivning av talet: Detta är ett humoristiskt middagstal där talaren säger sig våga vägra göra en svensk klassiker och under talets gång argumenterar för varför.
 Detta tal innehåller 841 ord och tar 5 minuter och 35 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Detta är ett humoristiskt middagstal där talaren säger sig våga vägra göra en svensk klassiker och under talets gång argumenterar för varför.

149kr

Utdrag ur talets inledande del:

[...]

Många är de som säger att de ska göra en klassiker. Det låter hurtigt och glatt och enkelt. Det låter som att man bryr sig om sin kropp, vårdar den, ger den motion för att förebygga diverse krämpor. För visst vet vi att hjärt- och kärlsjukdomar förebyggs av motion. Vi vet att fel sorts fett är dåligt för kroppen. Vi vet att ett äpple om dagen är bra för magen. Allt det där vet vi och därför är det så svårt att säga nej, att gå emot strömmen, att våga vägra göra en klassiker. Någon måste ta det första steget. Denna någon är jag. Idag ställer jag mig upp och ger svar på tal. Jag talar för oss som aldrig skulle göra en svensk klassiker.

Ni häpnar. Jag vet, det är som att jag har tagit något fult i min mun. Men ni ska inte vara rädda, ibland är den smala vägen den rätta vägen. Ibland är det förnuftigt att vårda det man har på andra sätt än genom vansinnesmotion.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Att våga vägra göra en svensk klassiker”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: