Du fyller trettio, men var inte orolig, det finns bot mot allt!

Du fyller trettio, men var inte orolig, det finns bot mot allt!

Beskrivning av talet: Det här talet hålls av en bror eller nära vän till en man som fyller trettio och inte är känd som någon atlet.
 Detta tal innehåller 323 ord och tar 2 minuter och 14 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet hålls av en bror eller nära vän till en man som fyller trettio och inte är känd som någon atlet. I talet blandar du ett varmt och vänligt tilltal med ett humoristiskt. Du värdesätter NN och tycker att det är viktigt att denna dag ställa honom i fokus – ett träningsbetonat fokus. För att styra upp det här med fysiken nu när NN faller trettio ger du honom ett träningsprogram för hur man på sex veckor lär sig att göra hundra armhävningar. Du vill naturligtvis se NN göra detta.

Träningsprogrammet hittar du på: http://www.funbeat.se/programs/show.aspx?TrainingProgramID=1207

139kr

Utdrag ur talets början och mitt:

[...]

Ikväll är det NN:s kväll;

[...]

Jag vill därför ge NN någonting som ska göra det lättare för honom att styra upp dessa långtgående konsekvenser. Här i min hand håller jag ett träningsprogram. Detta träningsprogram förväntar jag mig att NN kommer att följa slaviskt. Visst, det kanske inte gör honom till Sveriges starkaste man, men om sex veckor ska han kunna göra ett hundra armhävningar.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Du fyller trettio, men var inte orolig, det finns bot mot allt!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Katrineholm, 2017

Information om talskrivaren

 • Ovan talare men stolt far ger sin syn på kärleken

  Som stolt far ställer du dig upp för att hålla det första talet på din dotters bröllopsdag. Du är ingen van talare och vill hålla ett kärnfullt tal som har kärleken i fokus. Du vänder dig till brudparet och talar om kärleken som en dröm, plåga och revolution. Talet är fullt av glädje. Det håller en enkel ton men blir för den sakens skull inte anspråkslös.

  Talet återfinns även under kategorin ”Bröllop, till brudparet – Allmänna tal”, då med en framtoning som gör att vem som helst kan hålla det. Detta tal är däremot skrivet för just brudens far.

  149kr
 • Vi är en mångkulturell skola – en skola att vara stolta över

  Beskrivning av talet:

  I den mångkulturella skolan lär eleverna inte bara sina skolämnen utan får också ta del av andra kulturer. De lär sig och tar intryck av varandra. En mångkulturell skola måste präglas av respekt och hänsyn för att fungera. Medmänskligheten är ett signum och denna tar eleverna nu med sig ut på jullov och så småningom vidare ut i livet. På detta sätt blir skolan ett livslångt lärande. Därmed vill du som rektor uttrycka din stolthet över skolan och dess elever. Du tackar för terminen som har gått. Du önskar alla ett riktigt härligt lov.

  Detta tal återfinns också i en snarlik version – anpassad för sommarlovet – under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Skolavslutning vårtermin. Talet har där titeln En mångkulturell skola tar sommarlov.

  139kr
 • En mångkulturell skola tar sommarlov

  Beskrivning av talet:

  I den mångkulturella skolan lär eleverna inte bara sina skolämnen utan får också ta del av andra kulturer. De lär sig och tar intryck av varandra. En mångkulturell skola måste präglas av respekt och hänsyn för att fungera. Medmänskligheten är ett signum och denna tar eleverna nu med sig ut på sommarlov och sedan vidare ut i livet. På detta sätt blir skolan ett livslångt lärande. Därmed vill du som rektor uttrycka din stolthet över skolan och dess elever. Du tackar för läsåret som har gått. Du önskar alla ett riktigt härligt lov.

  Detta tal återfinns också i en snarlik version – anpassad för jullovet – under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Jullovet/Höstterminens slut. Talet har där titeln Vi är en mångkulturell skola – en skola att vara stolta över.

  149kr
 • Broder, du är mig alltid nära

  Du som håller det här talet sörjer och saknar en bror. Du har levt ditt liv med vetskapen om att du alltid har en bror att vända dig till som trygghet. Din bror och du lekte tillsammans som små, ni växte isär såsom syskon ofta gör och ni hittade tillbaka till varandra. Din bror och du har i viss mån varit oskiljaktiga även om ni aldrig har gjort precis allt tillsammans. I dag står du ensam, men din bror lever kvar i dina minnen.

  139kr
You've just added this product to the cart: