Gratulationer till ett riktigt klipp!

Gratulationer till ett riktigt klipp!

Beskrivning av talet:Dina vänner/släktingar har köpt hus och du är bjuden på inflyttningsfest och vill gratulera till husköpet.
 Detta tal innehåller 179 ord och tar 1 minuter och 14 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Dina vänner/släktingar har köpt hus och du är bjuden på inflyttningsfest och vill gratulera till husköpet. I talet gör du en generell beskrivning av resan mot ett husköp. Talet avslutas med en gratulation till ett lyckat köp.

Ett liknande tal, med namnet Välkomsttal vid inflyttningsfest: Jag är en lycklig man!, återfinns under kategorin Gästerna hälsas välkomna. Det talet hålls av husägaren själv.

124kr

Utdrag ur talets början och slut:

Vi befinner oss i det vinnande huset.

[...]

Det är härligt att vara här!

[...]

Ja, mina vänner, vi befinner oss i det vinnande huset. Här kan allting hända! Jag kan bara gratulera husägarna till ett riktigt klipp.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Gratulationer till ett riktigt klipp!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • Det magiska talet trettio

  Beskrivning av talet:

  Det här talet utgår från tre tior. Talaren, som själv är mellan 25 och 35 år, spänner bågen framåt och överräcker tre guldtior för de kommande trettio åren. Tre tior är även symbolen för tiden som har varit, barndomen och tonåren, samt för tankarna kring att fylla trettio.

  Talet tar schablonerna kring att fylla trettio med en klackspark och är lättsamt och vänskapligt.

  139kr
 • “En fantastisk kvinna firar födelsedag.”, “Det är en glädjens dag!” samt “Till min mamma.”

  Tal 1: En fantastisk kvinna firar födelsedag. Taltid: 2 min. 27 sek.

  Det här talet hålls av vän, make eller på annat sätt anhörig till en kvinna som firar födelsedag. Bäst fungerar talet om det hålls på ett kalas, men det viktiga är att du som håller talet vill fokusera på att livet handlar om kvalitet och inte kvantitet. Det är ett lättsamt tal med ett underliggande budskap att ta vara på den tid som ges. Kärleksfullt och vänskapligt visar du din uppskattning för NN och framför ett stort grattis på hennes födelsedag.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar – Passar flera olika åldrar.

  278kr
 • “Mina drömmars skola är mycket lik vår skola.”, “Softa, chilla, njut.” samt i “I en skola för alla är just du värdefull.”

  Tal 1: Mina drömmars skola är mycket lik vår skola. Taltid: 3 min. 51 sek.

  Talet fokuserar de möjligheter som skolan rymmer. Du beskriver hur du en eftermiddag kom att fundera över dina drömmars skola och talar alltså om sådant som inte är självupplevt). Du insåg att en hel del beståndsdelar av denna är likadana som i den skola som ni tillsammans har skapat under den gångna terminen. Du inser också att en sak är en given ingrediens även i drömmarnas skola, nämligen loven. Ni står inför ett härligt lov. Det är med värme och stolthet som du tackar för den gångna terminen och önskar eleverna en skön ledighet.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & Rektor & Lärare – Jullovet/Höstterminens slut. Det finns även i en version som passar för skolavslutning inför sommaren, då under namnet ”Mina drömmars skola” i samma kategori.

  288kr
 • Det har blivit dags att ta ledigt

  Det här är talet för dig som, så här i juletid, vill uppmärksamma alla människors lika värde. Du skickar med dina elever en uppmaning att värdesätta andra och sig själva. Du framhåller, att oavsett om julen är någonting man firar eller inte, är den en tid då man har möjlighet att ta hand om varandra och umgås. Du tackar dina elever för terminen som har gått och önskar dem ett härligt lov.

  149kr
You've just added this product to the cart: