Grattis, du har sprungit tjejmilen!

Grattis, du har sprungit tjejmilen!

Du som håller det här talet vill hylla din väninna/bekant/fru/mamma eftersom hon har sprungit tjejmilen.
 Detta tal innehåller 432 ord och tar 3 minuter och 2 sekunder att framföra.

Du som håller det här talet vill hylla din väninna/bekant/fru/mamma eftersom hon har sprungit tjejmilen. För henne var det en verklig prestation – kanske har hon tidigare haft problem med exempelvis övervikt – och du är stolt över henne. Du betonar glädjen i att röra sig men lyfter också fram den kamp som ett idrottsutövande kan innebära och den stora insats som NN har gjort. Talet är en glädjefylld hyllning till NN.

115kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talet:

[...]

Tjejmilen var ditt lopp, din tävling mot dig själv. Ingen kan ta din prestation ifrån dig. Kanske beger du dig nu mot nya löparmål. Oavsett vilket, finns dina nära och kära här och stöttar dig. Du är vårt kraftverk. Vi ser upp till dig. Vi respekterar dig. Vi är lyckliga som har dig i vårt liv.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Grattis, du har sprungit tjejmilen!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

 • “Måsten är för dem som har stagnerat, vi är på ständig framfart.”, “Vår tro på dig!” (till den nya egenföretagaren) samt “Julefr

  Tal 1: Måsten är för dem som har stagnerat, vi är på ständig framfart. Taltid: 2 min. 43 sek.

  Vardagen har en förmåga att då och då kännas tung och svår. Kanske beror det på känslan av trötthet på vädret, kanske på någonting helt annat. Oavsett vilket känner du, som chef, att det är dags att vända på steken. Du är inte uttalad optimist men vill ändå hålla ett tal som framhäver positivt tänkande. Alltför många ser vardagen och arbetsdagen som fylld av måsten. Det här talet framhåller ett tänkande som genomsyras av framåtanda. ”Varför gräva ner sig?”, frågar du dig. På ditt/ert företag har ni rätt man på rätt plats. Varje insats är viktig. Varje medarbetare tillför någonting. Detta är positiva krafter. Ert företag genomsyras av framåtanda och vilja att förbättra sig. Ni har ingen anledning att känna hur vardagen eller arbetsdagen är fylld av måsten. Ni ser möjligheterna.

  288kr
 • Livet med dig

  Detta är ett vackert tal om att leva och vara människa, och om att älska någon. Det inleds med allmängiltiga och poetiska beskrivningar av livet och mynnar sedan ut i kärlekens betydelse för ett rikare liv. Du nämner din älskades oerhörda betydelse för dig och ditt liv.

  Du som håller det här talet har levt tillsammans med din älskade en längre tid, ni har mognat samman och lever i en slags symbios. Du vill nu, på er bröllopsdag, tacka henne för allt hon gjort för dig, för att hon finns i ditt liv varje dag och för att hon förstår dig som ingen annan.

  Talet återfinns även under kategorin E-postat tal – Bröllopsdag.

  149kr
 • Skolavslutning – i dag en klar listetta

  Beskrivning av talet:

  Detta är ett tal som rektorn håller på skolavslutningen. Talet knyter an till elevernas vardag och liv utanför skolan, och betonar vikten av att vara stolt över vad man har gjort och lära av sina misstag. Talet lämpar sig bäst för de skolstadier där betyg delas ut.

  För att lyfta fram det härliga i att det är skolavslutning använder sig rektorn av det för ungdomar välkända fenomenet att göra topplistor.

  Talet är uppdelat i stycken där rektorn vänder sig främst till eleverna; något stycke riktas till lärarna och ett par stycken är gemensamma för alla som går eller arbetar på skolan. Med humor och värme bjuder rektorn en smula på sig själv och når eleverna med varma önskningar om en skön ledighet.

  139kr
 • Till min kära dotter på hennes bröllopsdag

  Beskrivning av talet:

  Det här traditionella och vackra talet passar dig som har en god relation till din dotter och hennes nyblivne make och ser dem båda som nära vänner.

  Du vänder dig först till din dotter och talar om hur relationen mellan mor och dotter ständigt ändras och djupnar, hur viktig hon är för dig och att ni alltid kommer att finnas kvar i varandras vardag. Du beskriver din lycka över att dottern har hittat rätt i livet.

  Sedan vänder du dig till brudparet. Här använder du tavelramen som symbolisk bild för makarna och deras liv, och ger utifrån denna goda råd inför äktenskapet.

  149kr
You've just added this product to the cart: