Våga irra på skogsstigarna!

Talet är skrivet för en lärare som med både humor och allvar vill hylla och uppmuntra sina avgångselever, främst från gymnasiet.
 Detta tal innehåller 391 ord och tar 2 minuter och 23 sekunder att framföra.

Talet är skrivet för en lärare som med både humor och allvar vill hylla och uppmuntra sina avgångselever, främst från gymnasiet. Eleverna manas att följa sina egna vägar och att inte vara rädda, även om saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig.

[…]

Förväntan – det vet ni alla vad det innebär, särskilt en sådan här festlig dag. Men glöm inte att fortsätta förvänta. Det är spännande att leva. Det är spännande att lämna skolan. Och det är skrämmande att lämna skolan!

[…]

En besvikelse kan också vara en framgång. Den kan leda till en insikt och en erfarenhet som det senare visar sig att man inte vill vara utan.

[…]

Visa varukorg

119kr

Förväntan - det vet ni alla vad det innebär, särskilt en sådan här festlig dag. Men glöm inte att fortsätta förvänta. Det är spännande att leva. Det är spännande att lämna skolan. Och det är skrämmande att lämna skolan!

[...]

En besvikelse kan också vara en framgång. Den kan leda till en insikt och en erfarenhet som det senare visar sig att man inte vill vara utan.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Våga irra på skogsstigarna!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Leksand, 2017

Information om talskrivaren

 • Talskrivarens namn: Jennie Zetterqvist
 • Talskrivare: Jennie Zetterqvist
 • Adress:
 • Inga omdömen hittade än!
 • Hyllning till kursledarens tapperhet

  Detta är ett humoristiskt, mycket kortfattat tal på vers som främst passar att framföras som ett tack från nöjda kursdeltagare efter en utbildning inom företaget. Språket har en affärsmässig ton…

  79kr
 • Minnena binder oss samman

  Det här är ett tal med en innerlig, kärleksfull ton som passar för den som stått sin syster mycket nära.

  […]

  Vi kan lära oss att leva med en sjukdom, lära oss…

  119kr
 • Vilse på pappersarket

  Detta är ett humoristiskt, något självironiskt och uppriktigt omtänksamt tal som passar för den något äldre gästen på studentskivan. Talet går i huvudsak ut på att förmedla lite livserfarenhet och…

  99kr
 • Kärlekens olösliga matematik

  I det här talet formuleras betraktelser över kärlekens och glädjens outgrundliga sidor, med hjälp av matematik, i en humoristisk men ändå respektfull ton. Passar för vem som helst som vill…

  129kr