Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Filter by Custom Post Type

Studenten, en feber av glädje

Det här är talet för dig som vill hålla ett glatt men ändå seriöst och kärleksfullt tal till ditt barn på hans/hennes student.
 Detta tal innehåller 601 ord och tar 4 minuter och 10 sekunder att framföra.

Det här är talet för dig som vill hålla ett glatt men ändå seriöst och kärleksfullt tal till ditt barn på hans/hennes student. För att undvika de vanliga formuleringarna kring att ta studenten myntar du begreppet ”studentfeber”. Att ha studentfeber är någonting positivt och härligt. Det är glädje och festligheter, det är när du har klarat av ett obligatorium och alla möjligheter ligger framför dig. Som förälder passar du också på att framföra din stolthet över ditt barn.

Talet är i första hand utformat för att hållas vid öppet hus eller liknande när släkt och vänner är samlade för att hylla dagens student.

Artikelnr: 4268
139kr
Utdrag ur talets mitt respektive slut:

[...]

NN, du har testats positivt för studentfeber. Denna feber bubblar i dig idag, och efter den här dagen finns den kvar latent i dig. Till största delen är denna sjukdom glädje och förväntan, lättnad och nöjdhet, men den är förmodligen också viss separationsångest.

[...]

Att ta studenten är att uppleva en dag av både allvar och glädje. Allvaret lämpar sig dock att skjuta åt sidan för en stund. Låt oss istället åter fokusera glädjen. NN, idag tar du studenten. Du är inte ensam om detta, men för mig är just du viktigast. Det är din glädje jag delar. Det är din frihet och dina valmöjligheter och dina hittillsvarande prestationer jag firar. Det är din framtid jag hyllar.

[...]

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Studenten, en feber av glädje”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Jönköping, 2017

Information om talskrivaren

F118YFV8
Inga tal i varukorgen