Projekt högskole-/universitetsstudier är genomfört – jag gratulerar!

Projekt högskole-/universitetsstudier är genomfört – jag gratulerar!

Beskrivning av talet: Det här talet kan hållas till en enskild individ såväl som till en grupp individer.
 Detta tal innehåller 318 ord och tar 2 minuter och 20 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet kan hållas till en enskild individ såväl som till en grupp individer. I nuläget används pronominat ”du”, men talet har en högtidlig ton som passar även för ett ni-tilltal.

Talet utgår från tanken om ett livslångt lärande. I detta livslånga lärande blir examen från högskola/universitet ett delprojekt. Du framhäver NN:s stora satsning i hans/hennes högskole-/universitetsstudier och därmed även hans/hennes stora vinst. Det är med stolthet och glädje som du håller det här talet för NN för att fira att han/hon har tagit examen.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets slut:

[...]

Framtiden ter sig således ljus för dig. Du har din examen, du har dina vänner. Du har gjort erfarenheter som har gjort dig till en större och rikare människa. Du har mött med- och motgångar och du har lärt dig att vare sig ge upp eller ta någonting för givet. Projekt högskole-/universitetsstudier är genomfört. Det gav ett lyckat resultat.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Projekt högskole-/universitetsstudier är genomfört – jag gratulerar!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Linköping, 2017

Information om talskrivaren

 • Födelsedagslistan

  Beskrivning av talet:

  Du har en vän eller släkting som har kommit till den punkt i livet där han/hon inte längre tycker att det är intressant att räkna sina födelsedagar. Jubilaren betyder mycket för dig, ni har en god relation med många fina minnen tillsammans. Du skulle vilja ge NN något alldeles särskilt för att visa honom/henne din uppskattning. NN har dock redan alla saker som han/hon behöver. Därför vill du i stället ge honom/henne en upplevelse. I talet uppmanar du NN att göra en lista på saker som han/hon skulle vilja göra. Du tillkännager sedan att du kommer att stå för omkostnaderna för en av dessa upplevelser, så att ni kan göra denna tillsammans. På detta sätt ger du NN någonting minnesvärt på hans/hennes födelsedag.

  159kr
 • “Jakten på det perfekta middagstalsämnet.”, “Den första skålen” samt “Dubbelt tack!”

  Tal 1: Jakten på det perfekta middagstalsämnet. Taltid: 6 min. 20 sek.

  Talaren beskriver med humor och självdistans hur han/hon har känt viss uppgivenhet inför uppgiften att skriva ett tal. Temat är jakten på det perfekta talarämnet och så småningom avslöjas detta ämne!

  Talet återfinns även under kategorin Tack- och middagstal – Humoristisk ton.

  259kr
 • Din sjuttiofemte födelsedag

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill blanda humor med allvar. Du vill hålla ett glatt och uppsluppet tal där du tar tillfället i akt att framhäva jubilarens stora betydelse i ditt eget och övriga gästers liv. Talet framförs vid ett större eller mindre firande av en sjuttiofemårings födelsedag.

  139kr
 • Det är en glädjens dag!

  Det här är talet som genomsyras av glädje. Även vuxna som firar födelsedag bör få känna förväntan och glädje. Du uppmanar din jubilar att njuta av dagen, att våga ta för sig av livets goda. Du manar till rop och sång. Du lockar fram barnasinnet hos jubilaren och får honom/henne att våga fira födelsedag på just det sätt som han/hon förtjänar – i största glädje.

  139kr
You've just added this product to the cart: