Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år

Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år

Beskrivning:Detta är en positiv och varm text.
 Detta tal innehåller 298 ord och tar 2 minuter och 4 sekunder att framföra.

Beskrivning:

Detta är en positiv och varm text. Under dagarna mellan jul och nyår är den fras som vi säger allra mest frekvent just ”Gott nytt år”, men vad lägger vi egentligen i orden? Jo, vi lägger en uppriktig önskan om att nästa år ska ha det allra bästa i sitt sköte. Vi hoppas och tror på det kommande året som ett bra och utvecklande år. Vi känner tillförsikt inför framtiden. Vi vet att det finns saker att se fram emot även i svåra tider.

Texten återfinns även under kategorin Jul och nyår – Nyårstal.

129kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur dess början och senare del:

Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år. Med glädje och kanske ett litet mått av nostalgi och oro tar vi farväl av ett gånget år och öppnar våra hjärtan mot det nya.

[...]

På det här företaget står vi enade inför det kommande året. Vi är beredda att möta det nya och osäkra. Vi har kraft, vilja och mod.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Jönjöping, 2015

Information om talskrivaren

 • Till min far

  Din far har gått bort. Du saknar honom mycket. Du känner dig vilsen men du känner också tacksamhet över den tid som har varit och för den man som din far var. Ni kanske inte alltid var vänner, ni kanske inte alltid förstod varandra, men han fanns ändå där för dig. Han hjälpte dig rätt. I dag navigerar du, trots din faders bortgång, genom livet med hans hjälp och i vissheten om hans kärlek. Du säger farväl men också på återseende. Hans kärlek når dig även genom döden.

  139kr
 • Genom idrotten håller er kärlek sig stark

  Det här talet ska riktas till ett brudpar som brukar idrotta tillsammans. Oavsett om du är släkt eller vän och oavsett vilken typ av idrott som brudparet utövar, vill du använda deras idrottsutövande som ett exempel på hur man håller kärleken vid liv.

  Talet är uppbyggt kring tre välmenta råd från talaren. Att makarna ska fortsätta idrotta är det första. Att de ska slösa med ömhetsbedyrelser är det andra. Det tredje är att de ska utnyttja tryggheten i äktenskapet för att leva ut fullständigt.

  139kr
 • Ett reflekterande jultal med känsla för livets sanna värden

  Utan att tränga allt för djupt in i filosofins värld diskuterar det här talet livets sanna värden. Julen är en traditionsrik högtid och varje år ställs vi inför samma uppmaning: att stanna upp och reflektera över julens egentliga innebörd. Vare sig vi är troende eller inte finns mycket av livets goda representerat i julens budskap.

  Talet hålls förslagsvis vid en middag eller sammankomst under julen. Man som kvinna, gammal som ung, kan hålla talet. Även åhörargruppen kan tillhöra alla ålderskategorier.

  Talet återfinns även under kategorin Inspiration – Tal där Gud nämns.

  134kr
 • Idag ställer vi till med arbetarfest!

  Talet hålls vid en invigningsceremoni. Du som håller det vill tacka alla som har varit delaktiga i att få det här projektet att bli verklighet. Du gör jämförelsen mellan invigningsceremoni och taklagsfest och knyter på så vis traditionen att inviga nybyggen bakåt i tiden. Du blickar också framåt och hoppas på en rik och fortsatt kreativ framtid.

  Talet återfinns även under kategorin Invigning – Taklagsfest/Invigningar.

  149kr
You've just added this product to the cart: