Med tvillingar blir allting dubbelt, inte minst glädjen

Med tvillingar blir allting dubbelt, inte minst glädjen

Det här talet passar dig som står nära familjen vars tvillingpar döps idag.
 Detta tal innehåller 403 ord och tar 2 minuter och 52 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som står nära familjen vars tvillingpar döps idag. Man eller kvinna, vän eller släkting kan hålla det här talet. I talet betonar du den dubbla glädjen som tvillingar ger. Du talar om den ynnest det är att välkomna dessa två liv till världen. Du talar om tvillingars samhörighet, hur de redan från födseln har vad andra människor kan ägna hela livet åt att söka – samhörighet, närhet och kärlek. Du talar om livets alla möjligheter.

Detta tal återfinns även under kategorin “Inspiration – Tal där Gud nämns”.

139kr

Inledningen:

Föräldrar som föder tvillingar är dubbelt välsignade. Er välsignelse är dubbel. Förvisso kommer ni att ha fullt upp med blöjbyten, matning, badning och läggning och förvisso kommer er trötthet många gånger att överskrida alla gränser, men framför allt är glädjen och kärleken dubbel. Ni har inte bara ett barn i era armar, ni har två. Två vackra och livskraftiga barn.

Att vara två är även det någonting gudabenådat. Dessa tvillingbarn är lyckligt lottade. Förvisso kommer de ibland att avsky varandra,

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Med tvillingar blir allting dubbelt, inte minst glädjen”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Sundsvall, 2016

Information om talskrivaren

 • Status: Sommarlov!

  Detta är ett roligt och rappt tal där talaren knyter an till vardagsföreteelser i ungdomarnas liv. Talet lämpar sig bäst för högstadiet.

  139kr
 • Toastmaster/toastmadame manar till ett öppet sinne och ett glatt humör

  Som toastmaster/toastmadame hälsar du alla gäster välkomna. Du presenterar dig och framhåller att de som ännu inte har anmält att de vill hålla tal fortfarande har chansen att göra detta. Som toastmaster vill du redan här höja stämningen, därför håller du ett glatt tal. Kärnan i talet är att ni tillsammans har ett uppdrag i att se till att själva ha roligt såväl som att roa de andra gästerna. Ni är här för att ge brudparet en minnesvärd dag. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för brudparet.

  115kr
 • Konfirmationstiden – en tid att minnas!

  Du talar till en konfirmand på hans/hennes konfirmationsdag. Om du är mor, far, mor-/farförälder, släkting eller vän har ingen betydelse. Det viktiga är att du vill framhålla konfirmationstiden som en tid då unga människor får möjlighet att fundera kring livets stora frågor, sig själva och kring Jesus. Vare sig konfirmanden bekänner sig till den kristna tron eller konfirmerade sig av helt andra orsaker, handlar konfirmationen om att växa som människa. Du som håller detta tal betonar medmänsklighet och kärlek, glädje, nya erfarenheter samt att man ska känna trygghet i sig själv och i sina traditioner.

  Talet återfinns även under kategorin Konfirmation – Konfirmation flicka.

  139kr
 • Förändring, framtidstro och förverkligande!

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet är företagsledaren som tror på positivt tänkande. I talet betonar du tankeförmågans makt att förändra tillvaron. Du spänner bågen framåt och talar om hur varje individ gör skillnad i företagets arbete. Du talar om att företaget står för goda kunskaper, engagemang, ärlighet, lojalitet och så vidare, samt att ni i företagsledningen är glada över att ha de medarbetare som ni har. Du tackar för ett gott resultat och ett bra år samtidigt som du manar till att ständigt söka nya utmaningar, samt nå högre höjder. Nyckelorden är: förändring, framtidstro, förverkligande.

  104kr
You've just added this product to the cart: