Er lille pojke är allas vår lycka

Er lille pojke är allas vår lycka

Du som håller det här talet är närstående och/eller släkting till det nyfödda barnet.
 Detta tal innehåller 521 ord och tar 3 minuter och 36 sekunder att framföra.

Du som håller det här talet är närstående och/eller släkting till det nyfödda barnet. Kanske är du en farmor eller mormor som gärna vill säga någonting på ditt barnbarns dopdag?

Du talar om hur ett barns födelse förändrar livet för både föräldrar och anhöriga, hur mycket rikare barn gör livet. Därmed gratulerar du även föräldrarna för att de har så mycket härligt att vänta sig av framtiden. Barnets liv är ännu ett oskrivet blad, men ganska snart kommer ni att veta mer om vad resan innehåller. Tillsammans ger ni er alla ut på detta äventyr. Med ett löfte om en kärleksfull och innehållsrik framtid välkomnar ni er lille pojke till världen.

Detta tal återfinns också, med vissa skillnader, under kategorin ”Barndop – Mor-/farförälder talar” med rubriken ”Ert barn är allas vår gåva”.

139kr

Utdrag ur dess olika delar:

Ett barns födelse förändrar livet. Som föräldrar bär ni idag ett litet liv i era armar: en liten pojke som ni älskar, en pojke som nu är liten men som snart är stor.

[...]

Ett barn är en ynnest. Den lycka som föräldrar får uppleva är oerhörd. Den kärlek en förälder känner spränger alla gränser. Den här lille pojken är en gåva.

[...]

Fantastisk är människan skapad. Er pojkes kropp är en magnifik konstruktion. Er pojkes sinne är lätt och fyllt av nyfikenhet. Än så länge har utforskandet av världen bara börjat, så småningom kommer han att ta sig an detta med full kraft.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Er lille pojke är allas vår lycka”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Gustavsberg, 2017

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: