Kärleken ett mirakel!

Kärleken ett mirakel!

Din bäste vän gifter sig! Det är en stor dag, inte minst därför att han har fått vänta länge på kärleken.
 Detta tal innehåller 365 ord och tar 3 minuter och 64 sekunder att framföra.

Din bäste vän gifter sig! Det är en stor dag, inte minst därför att han har fått vänta länge på kärleken. Din vän är en man som har levt ett bra liv men som gjort det utan den riktigt djupa kärleken. Nu har han hittat den. Kvinnan i hans liv sitter i dag vid hans sida, som hans äkta maka. Detta är ett mirakel. Ett ännu större mirakel är dock kärleken själv. Kärleken har kraft att förändra människors liv. Även den som inte själv har tänkt att någonting saknas inser, när den rätta dyker upp, att kärleken tar livet till en helt ny nivå. Lättsamt men allvarligt menat talar du om kärleken. Du avslutar med en skål för brudparet.

139kr

Utdrag ur olika delar av talet:

[...]

NN, min käre vän, jag vill börja med att gratulera dig. Min gratulation är inte bara för att du har funnit en varm och omtänksam kvinna att dela din vardag med. Detta kan förvisso ses som ett mirakel, men det sanna miraklet är kärlekens kraft att förändra.

[...]

Kärlekens mirakel är att den gör en stark människa ännu starkare, en målmedveten människa ännu mer bestämd och en hygglig människa till en vardagshjälte.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Kärleken ett mirakel!”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kullavik, 2016

Information om talskrivaren

 • I dag begravs min mamma, men hennes kärlek bär jag alltid med mig

  Beskrivning av talet:

  I dag begravs din mamma. Din sorg och saknad gör dig ordlös, men du vill ändå ta tillfället i akt att framhäva vilken fantastisk människa, moder och vän som NN var. Hon har gett dig all den kärlek som ett barn har rätt till. Hon har älskat dig villkorslöst. Allt vad hon har kunnat har hon gjort för dig och du vill nu bära denna din mors gärning med dig i ditt eget liv. Din mor är din förebild och på detta sätt lever hon kvar inom dig.

  139kr
 • Ni, mina vänner, bär mig

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet har just gått igenom en tyngre period i livet där dina vänner har stöttat dig på alla tänkbara sätt. Du har själv anordnat den fest som ni befinner er på, och du betraktar samtliga inbjudna gäster som dina vänner.

  Talet går ut på att du har samlat ihop fem föremål i en påse eller låda, nämligen en hammare, en mugg, en godispåse och en biobiljett. Genom att hålla upp dessa symboliska föremål och berätta kort om dem hyllar du dina vänner och den vänskap som ni delar. Talet är lättsamt och humoristiskt men visar på uppriktiga känslor av tacksamhet och kärlek från din sida. Du avslutar talet med att hälsa vännerna välkomna.

  Talet återfinns även under kategorin Gästerna hälsas välkomna, där med namnet Välkomna hit, mina vänner.

  139kr
 • Jämlikhet för mänskligheten framåt

  Du som håller det här talet vill tala om vad jämlikhet innebär. Du talar kort om jämlikhet ur ett historiskt perspektiv, men framförallt benämner du jämlikhet som framtidens begrepp. Du vill värna om jämlikheten för att du tror att den är en av samhällets grundpelare och det medel med vilket vi bekämpar ondska och orättvisor. Kort sagt vill du slå ett slag för jämlikheten genom att hylla den.

  139kr
 • Internationella kvinnodagen

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet är kvinna och anser att Internationella kvinnodagen är en viktig dag. Du menar att kvinnor måste stå upp för sina rättigheter och fortsätta kämpa för jämlikhet, men framförallt ha förståelse för varandra. Alla kvinnor kan inte tycka och tänka likadant, alla ser inte jämlikhetsfrågan som lika brännande, men det som måste förena kvinnor, likväl som alla människor, är medmänskligheten. Talet är partipolitiskt oberoende och kan hållas av alla som ställer sig bakom tron på människors lika värde.

  139kr
You've just added this product to the cart: