Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • Kära brudpar, alla drömmar är era att uppfylla

  Dagen då din dotter gifter sig är en stor dag. Du vill hålla ett tal som riktar sig till brudparet och undviker skickligt att trassla in dig i barndomsminnen och tillbakablickar från åren som har gått. I stället fokuserar du på kärleken. På ett lättsamt och direkt sätt delger du makarna och deras gäster din syn på kärleken och hur man får samlivet att fungera.

  Du bestämmer själv om talet ska vara allvarligt eller humoristiskt. Det innehåller meningar som kan frambringa skratt, men också mer allvarligt sinnade uppmaningar.

  Vissa delar återfinns även i talet Kärleken är livets bästa, under kategorin Bröllop, till bruden – Brudens far talar.

  139kr
 • För brudparet har bröllopsbesvär snarast varit bröllopsbestyr!

  Beskrivning av talet:

  Är du toastmaster eller toastmadame på detta ganska påkostade bröllop? Är du en glad person som kan bjuda på dig själv och kommer undan med att skämta om bröllopsbesvär? Tycker du att dina vänner/släktingar som gifter sig är värda all beundran och uppskattning för sättet som de har genomfört sitt bröllop på? Tror du dessutom att bröllopsplanering visar att brudparet klarar av att samarbeta, fatta beslut och genomföra stora projekt och därmed har goda förutsättningar att skapa ett gott äktenskap? Då är detta talet för dig.

  Talet återfinns i en snarlik version under kategorin ”Bröllop, till brudparet – Bröllopsbesvär”. Där är det dock inte speciellt utformat för toasmaster/toastmadame.

  149kr
 • För makarna och deras lycka!

  Med det här talet fokuserar du på lycka. Du talar om kärleken och om att leva tillsammans. Du talar om vikten av att man kan prata med varandra, men också lyssna. Du förmanar inte och ger inga stora råd, i stället framför du iakttagelser och tankar om kärleken och om den lycka som ryms däri. Talet avslutas med en skål för just brudparets lycka.

  149kr
 • Det perfekta öppningstalet vid födelsedagsfirandet av två jubilarer

  Detta är ett öppningstal vid en större födelsedagsfest där två jubilarer har gått samman om festen och där inte alla närvarande känner varandra). Du som talar framhäver din glädje över att få fira NN och NN. Du berättar hur man kan fira dem på bästa sätt, det vill säga det sätt som NN och NN är värda, och avslutar talet med ett fyrfaldigt leve för jubilarerna.

  Talet återfinns även under kategorin Födelsedagstal – passar flera olika åldrar.

  119kr
You've just added this product to the cart: