Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • Projekt bröllop

  Du som håller det här talet är kvällens toastmaster eller toastmadame, och i egenskap av detta har du äran att utbringa kvällens första skål för brudparet. I talet betonar du att glädje är kvällens stora ledord, därför vill du uppmuntra alla till största möjliga uppsluppenhet, men du gör det med väl valda ord och i seriösa ordalag. Du vill också framhäva att allt som sker denna kväll är för brudparet och att ni tillsammans kan göra brudparets dag än mer minnesvärd och speciell.

  124kr
 • I dag är er dag!

  Det här talet är glädjefyllt, uppbyggt kring kärleken som en dröm, plåga och revolution. Det visar hur kärleken förgyller och samtidigt förändrar livet. Förälder, far- eller morförälder, vän, släkting eller bekant kan hålla talet. Det är med andra ord ett gångbart tal som passar alla.

  139kr
 • Tack för att ..

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet är en syster som vågar bjuda på sig själv för brudparets skull. Du har en nära relation till brudparet, ni umgås mycket och är öppenhjärtiga mot varandra. Som talare ställer du dig bakom brudparets kärlek till hundra procent. Du har följt dem på vägen hit och vet vilka problem de har stött på och vilka deras glädjeämnen är.

  Talet värdesätter makarnas goda egenskaper och beskriver dem genom att upprepa frasen ”Tack för att …”. Det är uppriktigt menade tacksägelser, men för den sakens skull lyser inte humorn med sin frånvaro. Som talare hyser du beundran för den starka kärlek som brudparet uppvisar och för det förnuft med vilket de navigerar sitt förhållande. Mot slutet av talet blir humorn ett än starkare inslag, då du som talare istället använder frasen ”Varsågod för …” och syftar på de saker som du själv tycker att du tillför deras liv. Talets huvudsakliga budskap är att makarna är människor att beundra för deras kärleks skull och för vilka de är som personer.

  Det här talet återfinns också – i något modifierad form – under kategorin ”Bröllop, till bruden – Tärnan talar”, med namnet Tack för att ni är de ni är!.

  139kr
 • Att fylla 15 år

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls av femtonåringens mamma eller pappa. Det är ett tal som beskriver var femtonåringen befinner sig i livet – ett inkännande och sympatiskt tal. En femtonåring fyller inte bara 15 levnadsår utan även moppe och blir straffmyndig och byxmyndig. Du talar om femtonåringen i dag, men blickar även som hastigast fram emot artonårsdagen. Som förälder vill du framhäva att du och din man/hustru/partner alltid kommer att finnas där för NN. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för honom/henne.

  139kr
You've just added this product to the cart: