Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • Idag tar vi farväl av NN

  Att ta farväl av en ung människa som dessutom lämnar småbarn efter sig är något av det svåraste som en människa kan göra. Det här talet framhäver NN som en godhjärtad människa vars liv tog slut alltför fort. Det är svårt att acceptera döden, speciellt när den drabbar en ung människa som har så mycket kvar att uppleva – talet berör detta men framhäver även att de barn som NN lämnar bakom sig är en ynnest att få ha kvar. NN är inte fullkomligt förlorad, han/hon finns i barnen och i era minnen.

  149kr
 • Till kärleksambassadörerna NN och NN

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls till ett brudpar med hunden som en central del i livet. Makarna älskar sin hund högt och betraktar sig inte som en familj utan den.

  Temat för talet är kärleken. NN och NN lever ett liv fyllt av kärlek, dels till varandra, dels till sin hund. I deras hem behöver ingen vara ensam. Därför är NN och NN de ultimata kärleksambassadörerna. Ditt tal går till dem på deras stora dag.

  134kr
 • En dag bland vänner

  Beskrivning av talet:

  Det här talet passar dig som vill hålla tal på en stor släktträff där inte alla tidigare har träffats. Talet är dels ett välkomsttal, dels en hyllning till det evenemang som ni nu bevistar. Själv har du sett fram emot den här dagen och kan konstatera att du har haft fog för dina förväntningar. Det är en speciell och mycket positiv upplevelse att flanera bland människor som bär samma eller åtminstone liknande anletsdrag som du själv. Avslutningsvis hälsar du alla gäster välkomna.

  129kr
 • Nittio år, mycket väl värda att fira

  Du ska fira en man eller kvinna som fyller nittio år och vill hålla ett tal som fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet. Du pratar om att värdesätta tiden i upplevelser snarare än i år. Du menar att nittio år är en imponerande tid men framhåller framför allt hur rik denna måste ha varit. Nittio år av levnad är väl värda att fira. Dessutom kommer framtiden, oavsett dess längd, vara fortsatt rik på mänskliga upplevelser. Talet avslutas med en skål för jubilaren.

  Ett tal som i mycket påminner om detta återfinns under kategorin ”Födelsedagar – 80 år”. Namnet är Åttio år väl värda att fira.

  139kr
You've just added this product to the cart: