Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • NN, det här är mitt tack till dig

  Det här talet är till dina far- eller morföräldrar som ett par, därför att de hör ihop för dig. Du tackar dem för allt som de har gett dig, men framförallt för all deras kärlek och gästfrihet. Du berättar att du alltid kommer att bära dem med dig.

  124kr
 • Att möta en släkting är att möta en vän

  Din släkt ska samlas och du vill gärna säga några ord till släktens ära – då är detta talet för dig!

  I det här talet framhålls släktingars förmåga att hålla dörrarna öppna för varandra. När man möter en släkting är man sällan blyg därför att man vet att människan framför en inte är någon främling. Släktingar är sammankopplade genom blodsband, vilket gör att man – oavsett var i världen man befinner sig – känner samhörighet. Man måste inte ses varje dag eller ens ofta; som släktingar vet man var man har varandra. För släkten står dörren alltid öppen.

  Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för släkten.

  149kr
 • “Till min kära dotter på hennes bröllopsdag”, ” Lyckönskan med humor, kärlek och en rockring” samt “Vårt tack är stort och går t

  Tal 1: Till min kära dotter på hennes bröllopsdag. Taltid: 4 min. 31 sek.

  Det här traditionella och vackra talet passar dig som har en god relation till din dotter och hennes nyblivne make och ser dem båda som nära vänner.

  Du vänder dig först till din dotter och talar om hur relationen mellan mor och dotter ständigt ändras och djupnar, hur viktig hon är för dig och att ni alltid kommer att finnas kvar i varandras vardag. Du beskriver din lycka över att dottern har hittat rätt i livet.

  Sedan vänder du dig till brudparet. Här använder du tavelramen som symbolisk bild för makarna och deras liv, och ger utifrån denna goda råd inför äktenskapet.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till bruden – Mor talar till sin dotter.

  298kr
 • Toastmaster/toastmadame manar till ett öppet sinne och ett glatt humör

  Som toastmaster/toastmadame hälsar du alla gäster välkomna. Du presenterar dig och framhåller att de som ännu inte har anmält att de vill hålla tal fortfarande har chansen att göra detta. Som toastmaster vill du redan här höja stämningen, därför håller du ett glatt tal. Kärnan i talet är att ni tillsammans har ett uppdrag i att se till att själva ha roligt såväl som att roa de andra gästerna. Ni är här för att ge brudparet en minnesvärd dag. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för brudparet.

  115kr
You've just added this product to the cart: