Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • Det kan vara bra att vara lite smålänning i ett äktenskap!

  Beskrivning av talet:

  Du som håller det här talet vill hålla ett lite annorlunda tal där du utgår från landskapet Småland. Du är själv smålänning och använder gärna de möjligheter till humor som finns i beskrivningen av den typiska smålänningens karaktärsdrag. Du beskriver både kärleken och smålänningen och kommer naturligtvis fram till att de i grund och botten är lika.

  I talet slår du även fast att smålänningens egenskaper är goda egenskaper att ha när man vill få ett äktenskap att fungera. Du menar att kärleken och äktenskapet i stort sett är som Småland och smålänningen. Kärleken är stark, arbetsam och uppfinningsrik, och även i ett äktenskap finns det situationer då man gör klokt i att vara lite sparsam.

  Talet avslutas med en skål för brudparet.

  149kr
 • Kära brudpar, alla drömmar är era att uppfylla

  Dagen då din dotter gifter sig är en stor dag. Du vill hålla ett tal som riktar sig till brudparet och undviker skickligt att trassla in dig i barndomsminnen och tillbakablickar från åren som har gått. I stället fokuserar du på kärleken. På ett lättsamt och direkt sätt delger du makarna och deras gäster din syn på kärleken och hur man får samlivet att fungera.

  Du bestämmer själv om talet ska vara allvarligt eller humoristiskt. Det innehåller meningar som kan frambringa skratt, men också mer allvarligt sinnade uppmaningar.

  Vissa delar återfinns även i talet Kärleken är livets bästa, under kategorin Bröllop, till bruden – Brudens far talar.

  139kr
 • En fantastisk kvinna firar födelsedag

  Det här talet hålls av vän, make eller på annat sätt anhörig till en kvinna som firar födelsedag. Bäst fungerar talet om det hålls på ett kalas, men det viktiga är att du som håller talet vill fokusera på att livet handlar om kvalitet och inte kvantitet. Det är ett lättsamt tal med ett underliggande budskap att ta vara på den tid som ges. Kärleksfullt och vänskapligt visar du din uppskattning för NN och framför ett stort grattis på hennes födelsedag.

  Talet återfinns även i en speciellt utformad tappning för mannen under kategorin Födelsedagar – Allmänna tal. Titeln är då En härlig man firar födelsedag.

  139kr
 • Kärleken ett mirakel!

  Din bäste vän gifter sig! Det är en stor dag, inte minst därför att han har fått vänta länge på kärleken. Din vän är en man som har levt ett bra liv men som gjort det utan den riktigt djupa kärleken. Nu har han hittat den. Kvinnan i hans liv sitter i dag vid hans sida, som hans äkta maka. Detta är ett mirakel. Ett ännu större mirakel är dock kärleken själv. Kärleken har kraft att förändra människors liv. Även den som inte själv har tänkt att någonting saknas inser, när den rätta dyker upp, att kärleken tar livet till en helt ny nivå. Lättsamt men allvarligt menat talar du om kärleken. Du avslutar med en skål för brudparet.

  139kr
You've just added this product to the cart: