Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag.
 Detta tal innehåller 319 ord och tar 2 minuter och 6 sekunder att framföra.

Det här talet passar dig som vill hålla ett tal till ditt barnbarn på hans/hennes dopdag. Talet är fyllt av glädje och kärlek, uppbyggt kring frasen ”Välkommen till …”.

124kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Inledningen:

Välkommen till världen, mitt barnbarn. Jag har ofta föreställt mig dig och undrat när du ska komma, hur du ska se ut och vem du ska vara. Idag har jag dig här. Du är några månader gammal, gudomligt fin och glad i din mamma och pappa. De allra största delarna av din personlighet har jag fortfarande kvar att utforska. Jag ser fram emot den resan.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Välkommen till världen, mitt lilla barnbarn”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Kiruna, 2016

Information om talskrivaren

 • Projekt högskole-/universitetsstudier är genomfört – jag gratulerar!

  Beskrivning av talet:

  Det här talet kan hållas till en enskild individ såväl som till en grupp individer. I nuläget används pronominat ”du”, men talet har en högtidlig ton som passar även för ett ni-tilltal.

  Talet utgår från tanken om ett livslångt lärande. I detta livslånga lärande blir examen från högskola/universitet ett delprojekt. Du framhäver NN:s stora satsning i hans/hennes högskole-/universitetsstudier och därmed även hans/hennes stora vinst. Det är med stolthet och glädje som du håller det här talet för NN för att fira att han/hon har tagit examen.

  149kr
 • Julefrid

  Beskrivning av talet:

  Du som talar vill tacka dina medarbetare för deras arbetsinsats och samtidigt passa på att önska dem en god jul. Du talar om begreppet julefrid och uppmanar dina kollegor att hitta det som ger just dem frid i sinnet.

  Talet är varmt och lättsamt, skrivet för dig som vill fokusera på din personals välbefinnande så här i juletid.

  124kr
 • Till dig som vågar genomföra en förändring

  Du som håller det här talet vill framhäva och uppmuntra en medmänniska som står i begrepp att förändra sitt liv. Kanske har medmänniskan bestämt sig för att byta jobb, ge sig i väg på en lång resa, starta eget eller gå ner i vikt. Oavsett vad det är personen i fråga ska göra har det innefattat ett svårt beslut. Ett beslut som kräver mod att fatta men som leder fram till en positiv förändring. Talet har en enkel struktur och är lätt att framföra. Utan förkonstlingar lämnar talaren sin medmänniska med uppmuntran, stöd och ett minne för livet.

  109kr
 • Grattis, det är du som har huvudrollen!

  Beskrivning av talet:

  Med det här talet hälsar du eleverna välkomna till vårterminen. Du framhäver att skolan är en plats för elever att växa och utvecklas, men också en plats där deras erfarenheter sedan tidigare är viktiga. Utan att komma med vare sig förmaningar eller pekpinnar konstaterar du att varje elev har huvudrollen i sin egen skolgång. Varje elev erbjuds en möjlighet att spela ut, det vill säga lära sig så mycket som möjligt, och samtidigt själv bidra med kunskap.

  139kr
You've just added this product to the cart: