Ert barn är allas vår gåva

Ert barn är allas vår gåva

Som far-/morförälder vill du säga några ord på ditt barnbarns dopdag.
 Detta tal innehåller 536 ord och tar 3 minuter och 40 sekunder att framföra.

Som far-/morförälder vill du säga några ord på ditt barnbarns dopdag. Med det här talet berättar du hur ett barns födelse förändrar livet för både föräldrar och anhöriga, hur mycket rikare livet blir med barn. Därmed gratulerar du även föräldrarna för att de har så mycket härligt att vänta sig av framtiden. Barnets liv är ännu ett oskrivet blad, men ganska snart kommer ni att veta mer om vad resan innehåller. Tillsammans ger ni er alla ut på detta äventyr. Med ett löfte om en kärleksfull och innehållsrik framtid välkomnar ni er lilla pojke/flicka till världen.

Detta tal återfinns också, med vissa skillnader, under kategorin ”Barndop – Pojke döps” med rubriken ”Er lille pojke är allas vår lycka”.

139kr

Utdrag ur dess olika delar:

Ett barns födelse förändrar livet. Som föräldrar bär ni idag ett litet liv i era armar: en liten varelse som ni älskar, en individ som nu är liten men som snart är stor. Tiden som småbarnsförälder går fort. Tiden som förälder pågår livet ut.

[...]

Ett barn är en ynnest. Den lycka som föräldrar får uppleva är oerhörd. Den kärlek en förälder känner spränger alla gränser.

[...]

Fantastisk är människan skapad. Ert barns kropp är en magnifik konstruktion. Ert barns sinne är lätt och fyllt av nyfikenhet. Än så länge har utforskandet av världen bara börjat, så småningom kommer NN att ta sig an detta med full kraft.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ert barn är allas vår gåva”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: