En stolt och lycklig förälder talar på sin sons/dotters bröllop

En stolt och lycklig förälder talar på sin sons/dotters bröllop

Du är en stolt mor/far som vill hålla ett varmt och kärleksfullt men ändå ganska kort och enkelt tal på din sons/dotters bröllop.
 Detta tal innehåller 307 ord och tar 2 minuter och 7 sekunder att framföra.

Du är en stolt mor/far som vill hålla ett varmt och kärleksfullt men ändå ganska kort och enkelt tal på din sons/dotters bröllop. Temat i talet är din glädje över sonens/dotterns lycka, men såsom den äldre och erfarnare person du är passar du också på att ge några goda och beprövade råd inför äktenskapet. Avslutningsvis önskar du brudparet lycka till och utlyser en skål.

Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Få äktenskap att fungera.

139kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur dess olika delar:

[...]

Att se er här tillsammans, vackra och lyckliga och omgivna av familj och vänner, fyller mig med en glädje och tacksamhet som jag tror att bara en mor/far kan känna.

[...]

Det är inte alltid lätt att finna lyckan och kärleken. Som mor/far vet jag det,

[...]

Ett äktenskap är inget fängelse utan en relation som måste vara öppen, föränderlig och tillåtande.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “En stolt och lycklig förälder talar på sin sons/dotters bröllop”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Ljusdal, 2017

Information om talskrivaren

 • Ett ljus i mörkret

  Temat i det här julavslutningstalet, tänkt att hållas av en rektor/lärare inför grundskoleelever, är ljus. Inte bara ljus som någonting man tänder i fönstren då det är mörkt ute, utan också som någonting vi människor kan ge varandra i form av omtanke och samvaro. Talet handlar om julens budskap, men utan att bli religiöst färgat. Det passar därför att hållas även på en skola där många av barnen inte har någon koppling till den kristna traditionen.

  Talet återfinns även under kategorin Skola & rektor & lärare – Högstadiet.

  149kr
 • Livet är till för att levas

  Det här talet är ett både kärleksfullt och lagom lättsamt tal tänkt att hållas av den vuxna dottern/sonen då hennes/hans mor gifter sig i mogen ålder. I talet framkommer det att modern är en ungdomlig kvinna som vägrar ägna sig åt tantfasoner och som fortfarande tar sig an livet och kärleken med oförminskad aptit. Framför allt har hon vägrat att sluta tro på kärleken. Dottern/sonen passar även på att tala om hur stolt och tacksam hon/han är över att ha en mor som är så full av livsglädje och okuvlig vilja. Talet avslutas med varma lyckönskningar samt utbringandet av en skål för brudparet.

  149kr
 • Vår bästa tid är nu

  Detta är ett valborgsmässotal som tar upp både den glädje och det vemod som man kan känna inför våren och årstidernas växlingar. Talet är skrivet för att hållas på ett valborgsfirande innan bålet tänds, men med vissa smärre ändringar fungerar det även bra vid någon annan tidpunkt under valborgskvällen.

  134kr
 • Kärleken – mer än romantik

  Det här talet lämpar sig som välkomsttal från värden/värdinnan på en intimare fest eller middag på Alla hjärtans dag. Det genomgående temat i talet är att kärlek är något mycket mer än bara tvåsam, romantisk kärlek, nämligen en viktig ingrediens i många olika sorters relationer. Talaren uppmanar festdeltagarna/middagsgästerna att passa på att ha riktigt trevligt i varandras sällskap och dessutom visa varandra lite extra uppskattning dagen till ära. Avslutningsvis utbringas en skål för de församlade och deras samvaro och – naturligtvis! – för kärleken.

  129kr
You've just added this product to the cart: