Taltips.se logotyp
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll
Search
Generic filters
Exakt resultat
Sök titel
Sök innehåll

Brudgummens mor talar till brudparet, varmt och med omtanke

Det här varma och lagom högtidliga talet hålls av brudgummens mor och riktar sig i tur och ordning till brudgummen, bruden och makarna som helhet (talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudgummen - Brudgummens mor talar).
 Detta tal innehåller 332 ord och tar 2 minuter och 18 sekunder att framföra.
1 av 5 baserat på 1 betyg
(1 kundbetyg )

Det här varma och lagom högtidliga talet hålls av brudgummens mor och riktar sig i tur och ordning till brudgummen, bruden och makarna som helhet talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudgummen – Brudgummens mor talar). Talaren börjar med att säga några ord om det speciella band som ofta finns mellan mor och son. Sonen har verkligen en stor plats i hennes hjärta. Sedan går hon över till att tala om äktenskapet, om bruden som sonen nu kommer att ha vid sin sida och om sin egen önskan om att få följa makarna som ett stöd och en hjälp på deras väg mot framtiden. Slutligen välkomnar hon bruden in i familjen och framför sina gratulationer och sina välgångsönskningar, alltsammans följt av en skål för brudparet.

Lämpliga förutsättningar för talet är att talaren har en god relation till såväl brudgum som brud.

Artikelnr: 5492
139kr
Utdrag ur inledningen:

[...]

Det sägs att det mellan mor och son finns ett särskilt starkt band som aldrig kan slitas ut eller slitas av. I sonen ser modern kanske en del av sig själv, som hon kunde ha varit om hon varit pojke. Om hon har haft en far eller en bror som hon tyckt om ser hon säkert också honom i sonen och samma sak om barnets far är eller har varit älskad av henne.

[...]

Customer reviews

1 av 5 stjärnor
1 review
5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %

1 review for Brudgummens mor talar till brudparet, varmt och med omtanke

Betygsätt talet

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Vaxholm, 2017

Information om talskrivaren

Inga tal i varukorgen