Goda råd från den ogifte

Goda råd från den ogifte

Beskrivning av talet:Det här talet passar dig som vill hålla ett lättsamt och humoristiskt tal, där du driver med dig själv och skojar med brudparet.
 Detta tal innehåller 410 ord och tar 2 minuter och 50 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar dig som vill hålla ett lättsamt och humoristiskt tal, där du driver med dig själv och skojar med brudparet. Trots att du inte själv är gift ger du goda råd när din barndomsvän nu har gett sig in på den äktenskapliga banan. Talet avslutas med en skål för brudparet.

Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Få äktenskap att fungera.

149kr

Utdrag ur dess början, mitt och slut:

Goda råd är ofta dyrköpta. Här kommer de alldeles gratis. Jag är själv inte gift men tror mig veta hur man håller ihop ett äktenskap.

[...]

En bra partner ska alltså kunna prata fem språk. Det klarar du NN (barndomsvän). Jag tror på dig. Därmed vänder jag mig nu till dig, NN. Som kvinna finns det nämligen vissa saker du ska tänka på att inte göra. Hata mig inte nu.

[...]

Jag har förmedlat sanningen om relationer. Jag har gett goda råd.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Goda råd från den ogifte”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Lidköping, 2017

Information om talskrivaren

 • Gud välkomnar NN

  Det här är talet för dig som tror på Jesus Kristus och som nu begraver en närstående som också han/hon har levt som ett Guds barn. Du kan vara make, maka, bror, syster, vän eller bekant och du vill hålla ett tal där den kristna tron är central. Stämningsfullt och kärnfullt talar du om livet efter detta. Jesus har tagit emot NN i himmelriket – NN har det bra. Detta blir er tröst. Även om NN är djupt saknad är ni tacksamma över att ha älskat och känt honom/henne. Han/hon var en människa som gjorde gott. Nu njuter han/hon av himmelriket.

  Talet återfinns även under kategorin Inspiration – Tal där Gud nämns.

  139kr
 • 45 år – ett “event”!

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls till en fyrtiofemåring som firar sin födelsedag med ett större eller mindre kalas. Just denna fyrtiofemåring är en människa som inte kryper undan och tänker att ”Jag fyller ju inte jämnt”. Istället firar han/hon sin födelsedag till de inbjudnas stora glädje. Ni är gärna delaktiga i NN:s liv och förehavanden. Att få fira NN:s födelsedag är en fröjd och ni tackar för den möjligheten. Er hyllning går till NN, för den människa som han/hon är: en människa som tar tillvara på livet. Talet avslutas med en skål för jubilaren.

  139kr
 • Vår lille pojke

  Du håller din lille pojke i dina armar och förundras över att man kan älska någon så högt. Du skulle vilja hitta uttryck för denna kärlek, men hur du än försöker hittar du inte rätt. Du vill att han ska veta att han alltid är älskad.

  Stämmer ovanstående tre påståenden in på dig, är detta ditt tal. I det här talet hyllas den lille pojken. Föräldrarnas kärlek till honom är ett genomgående tema. Han beskrivs som en gåva och en välsignelse. Det är ett ljust och härligt tal som beskriver hur han är älskad från sitt första andetag och livet ut. För att förmedla rätt känsla av kärlek och närhet har talet ett direkt tilltal till honom.

  Talet återfinns också, något modifierat, under kategorin Barndop – Allmänna doptal.

  139kr
 • Att fylla 15 år

  Beskrivning av talet:

  Talet hålls av femtonåringens mamma eller pappa. Det är ett tal som beskriver var femtonåringen befinner sig i livet – ett inkännande och sympatiskt tal. En femtonåring fyller inte bara 15 levnadsår utan även moppe och blir straffmyndig och byxmyndig. Du talar om femtonåringen i dag, men blickar även som hastigast fram emot artonårsdagen. Som förälder vill du framhäva att du och din man/hustru/partner alltid kommer att finnas där för NN. Talet avslutas med ett fyrfaldigt leve för honom/henne.

  139kr
You've just added this product to the cart: