Detta vill jag säga dig på vår bröllopsdag

Detta vill jag säga dig på vår bröllopsdag

Står ni redo att ingå äktenskap men känner att de traditionella löftena inte är de rätta för er?
 Detta tal innehåller 386 ord och tar 2 minuter och 58 sekunder att framföra.

Står ni redo att ingå äktenskap men känner att de traditionella löftena inte är de rätta för er? Vill ni ha någonting som på ett unikt sätt uttrycker just er kärlek? Eller vill ni hålla tal för varandra när ceremonin är genomförd och festen har tagit sin början? Då är detta talet för er.

Talet är tvådelat. Del ett hålls av bruden. Hon talar om hur hon i egenskap av att vara människa, fri att göra sina egna val, väljer just brudgummen till sin äkta make. Utifrån frasen ”Jag väljer” uttrycker hon vad äktenskapet står för.

Del två hålls av brudgummen. Han talar ur hjärtat och uttrycker sin uppskattning för kvinnan, hur hon ser honom som ingen annan och hur hon förmår att ge hans liv mening. Tillsammans sätter ni på det här viset ord på er kärlek.

Brudgummens del återfinns även som separat tal i kategorin Bröllop, till bruden – Brudgummen talar. Rubriken är då NN, du är min kvinna.

149kr

Utdrag ur brudens tal:

[...]

Jag väljer att leva varje dag vid din sida – att älska dig genom tårar och skratt, genom sjukdom och hälsa. Jag väljer att rikta all min kraft, all min energi, all kapacitet och alla mina drömmar i samma riktning som du.

[...]

$Utdrag ur brudgummens tal:

[...]

Du är den människa som jag vill dela mitt liv med. All min tillit ger jag dig. Jag ger dig min trohet, min tillförsikt och min längtan. Mitt hjärta har du ägt sedan den första dag vi sågs.

[...]

Kundomdöme

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Detta vill jag säga dig på vår bröllopsdag”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Oskarshamn, 2016

Information om talskrivaren

  • Talskrivarens namn: Josefin Schygge
  • Talskrivare: Josefin Schygge
  • Adress:
  • 3.53 3.53 betyg av 36 recensioner
You've just added this product to the cart: