Ytterligare rikedom

Ytterligare rikedom

Beskrivning av talet:Det här talet passar till ett brudpar som har gemensamma barn.
 Detta tal innehåller 411 ord och tar 1 minuter och 55 sekunder att framföra.

Beskrivning av talet:

Det här talet passar till ett brudpar som har gemensamma barn. Du som håller talet kan vara mor, far, syster, bror, vän eller släkting – det är ett tal som passar alla. Förutsatt att du vill hålla ett tal där du framhäver att brudparet redan innan den här dagen hade ett rikt liv, men att deras beslut i dag gör dem än rikare, är detta talet för dig. Ett brudpar som har levt länge tillsammans och som vet vad föräldraskap innebär är ett brudpar som känner varandras för- och nackdelar. De vet vad de ger sig in på och de vet att det är rätt. Som mor, far, syster, bror, vän eller släkting kan du inte annat än känna glädje för deras skull. Talet avslutas med en skål för brudparet.

Talet finns även med namnet ”Ni är starka och trygga!” i samma kategori, men är då utformat för att passa ett brudpar som inte endast) har gemensamma barn.

149kr

 • Utdrag
 • Omdöme (0)
 • Information
 • Om talskrivaren
 • Fler tal
Utdrag ur talets början:

Kära brudpar, jag var inte säker att jag någonsin skulle få möta den här dagen, dagen för er vigsel.

[...]

Som sagt, jag trodde inte att den här dagen skulle komma. Jag är glad att den gjorde det. Det är en ynnest att få vara med er i dag och fira er kärlek. Det är en sann glädje att få vara med och dela er lycka. Det är en möjlighet som är få förunnad att se en redan sammansvetsad familj ta ännu ett steg mot tillhörighet.

[...]

Kundomdöme

5 stjärnor 0 0 %
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

Reviews

Det finns inga betyg för detta tal ännu

Bli den första att betygsätta detta tal “Ytterligare rikedom”

Du får talet i PDF-format direkt efter köp. Du kan även välja att få talet hemskickat med A-post.

Såldes senast till:
Höganäs, 2017

Information om talskrivaren

 • V plus Ä plus N är fantastiskt!

  Beskrivning av talet:

  Talet utgår från ordet ”vän” och konstaterar att det är ett oansenligt ord med ett mycket stort och betydande innehåll. Du som håller talet har samlat dina vänner – som inte är helt bekanta med varandra – till fest. Genom att hålla det här talet visar du dina vänner att de betyder mycket för dig. Talet hålls förslagsvis i början av festen.

  Utdrag ur olika delar av talet:

  Ordet ”vän” är i sig inget svårt ord. Det består av bara tre bokstäver, två konsonanter och en vokal. Vokalen är föredömligt placerad i mitten.

  […]

  I tre små enkla bokstäver ryms tusentals goda minnen och förhoppningsvis tiotusentals kommande lika goda upplevelser. Min tanke är att vi tillsammans ska ta oss an framtiden redan ikväll.

  […]

  Låt oss nu njuta av kvällen som ligger framför oss.

  […]

  139kr
 • Med en rockring och en stor dos humor önskar jag det idrottande brudparet all lycka och välgång!

  Som brudparets vän vill du gärna hålla ett minnesvärt tal med betoning på bruden. Du känner dig kanske inte helt van som talare och upplever att rekvisita gör det lättare för dig att slappna av, därför har du tagit med dig en rockring. Rockringen är en större version av brudparets egna ringar, en symbol för kärleken, men också för de äktenskapliga ramarna.

  Brudparet är ett aktivt par som gärna rör på sig. Bruden beskrivs som en person med stark integritet. Hon är också målmedveten och tävlingsinriktad. Som vän vill du framföra dina lyckönskningar till brudparet, genom det här talet gör du det på ett avspänt och ärligt sätt.

  Talet återfinns även i en snarlik version med namnet Lyckönskan med humor, kärlek och en rockring under kategorin ”Bröllop, till bruden – Syster talar”.

  149kr
 • Den innersta kretsen

  Det här är talet för dig som vill hålla ett tal för de människor som står dig allra närmast. Familjen är ett begrepp som kan innefatta många individer. I det här talet vänder du dig till dem som du delar din vardag med. Du vill framhäva deras betydelse i ditt liv. Du vill markera din tacksamhet över att just du får vara med dessa människor. Du vill betona din kärlek till dem.

  Talet inleds med att du kungör att du skulle vilja uppmärksamma någonting som du håller varmt om hjärtat, men som är lätt att bli hemmablind inför. Du säger att du vill hålla ett informellt tal till familjen. När du sedan avslutar talet gör du det med ett ”tack”. Utan omsvep uppmärksammar du dina närmaste på ett oväntat och direkt sätt.

  139kr
 • Brudens mor övertar stolt uppdraget som förste talare

  Det här korta och kärleksfulla talet passar dig som vill hålla ett tal till din dotter där du verkligen får henne att förstå hur mycket hon betyder för dig, samtidigt som du välkomnar hennes nyblivne make in i familjen. Du säger också några korta men kärnfulla ord om äktenskapet till brudparet att bära med sig på vägen. Som en erfaren man vet du att äktenskapet kan innehålla såväl toppar som dalar och dessutom en hel del vardag, men att det då är särskilt viktigt att ta vara på kärleken. Till slut önskar du också de nygifta lycka till och utlyser en skål för dem.

  Talet återfinns även under kategorin Bröllop, till brudparet – Far/mor talar till brudparet.

  149kr
You've just added this product to the cart: